Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δανεικός στη Φορτούνα Σιτάρντ ο Σουρλής

Δανεικός στη Φορτούνα Σιτάρντ ο Σουρλής
Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 - 12:16

Ο νεαρός Βασίλης Σουρλής, ένας ποδοσφαιριστής πολλά υποσχόμενος και ταλαντούχος, συμφώνησε με τη Φορτούνα Σιτάρντ, όπως φυσικά και ο Ολυμπιακός, για να μεταβεί εκεί δανεικός και να συνεχίσει την καριέρα του. Μιλάμε για ετήσιο δανεισμό του νεαρού άσου, στην Ολλανδία, με σαφή στόχο το να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να δουλέψει, σε καλό επίπεδο, παίρνοντας ευκαιρίες, τις οποίες στον Ολυμπιακό δεν θα έπαιρνε.

Είναι σαφές ότι κάτι έχουν στο μυαλό τους, στον Ολυμπιακό, για το θέμα Σουρλή. Ο νεαρός έχει κερδίσει την αναγνώριση εντός ομάδας. Ως ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει μέλλον και προοπτική. Και για να γίνει αυτό, χρειάζεται πρώτα να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Να δουλέψει σε υψηλό επίπεδο, έχοντας και ματς στο ενεργητικό του πλέον.

Ο Σουρλής δεν ήταν για να μείνει στον Ολυμπιακό Β’, αλλά ούτε και να πάρει προαγωγή, αυτή τη στιγμή, στην πρώτη ομάδα. Αποτέλεσμα αυτού είναι να πάει δανεικός στην Ολλανδία και να διεκδικήσει έτσι, μέσω αυτής τη διαδικασίας, την επιστροφή του, στην ομάδα του Ολυμπιακού, για να πάρει περισσότερες ευκαιρίες, στο μέλλον.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Έφτασαν τους 1666 «τίτλους» οι... σατανάδες

Έφτασαν τους 1666 «τίτλους» οι... σατανάδες

Παναθηναϊκός και «τίτλοι»: Το αφήγημα καλά κρατεί! Μιλάμε πλέον για κατά συρροήν παραμυθάδες. Έτσι συντηρείται η παραμύθα! Με τίτλους… βετεράνων, με εικονική πραγματικότητα στα e-sports και… παιδικά τουρνουά.