Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φουλάρει για Μακάμπι Χάιφα ο Θρύλος

Φουλάρει για Μακάμπι Χάιφα ο Θρύλος
Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - 00:58

Στις προπονήσεις επιστρέφουν ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του, μετά το διήμερο ρεπό που είχαν οι «ερυθρόλευκοι». Με την επιστροφή από την Αυστρία, το βράδυ του Σαββάτου, ο προπονητής του Ολυμπιακού τους έδωσε δύο μέρες off να πάρουν μερικές ανάσες, μετά την σκληρή δουλειά στην Αυστρία.

Μερικές, απαραίτητες, ανάσες, λοιπόν, και επιστροφή ξανά στη δουλειά από την Τρίτη. Φουλάρει για Μακάμπι Χάιφα ο Ολυμπιακός, έστω και αν υπάρχουν 15 μέρες ακόμη για τον πρώτο αγώνα (20/7, 20:00), στο Ισραήλ. Έστω και αν μεσολαβούν δύο φιλικά, με την Αλκμαάρ (9/7, 20:30) στο Καραϊσκάκη και με τον Άρη (11/7, 21:00) στη Θεσσαλονίκη.

Άλλωστε, και τα δύο φιλικά αυτά γίνονται για να τσεκάρει πράγματα ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει των αγώνων με την ομάδα από το Ισραήλ. Είναι η πρόβα τζενεράλε.

Και ό,τι δουλειά γίνεται στην ομάδα, γίνεται για να είναι έτοιμη να κάνει αυτό που πρέπει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Και «αυτό που πρέπει» δεν είναι κάτι άλλο από την πρόκριση. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Φουλάρει για Μακάμπι Χάιφα ο Θρύλος και επιστρέφει και πάλι στην σκληρή δουλειά, αυτήν τη φορά στο Ρέντη...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης