Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Πρόταση 5 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός για Εμπουκού»

«Πρόταση 5 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός για Εμπουκού»
Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022 - 01:32

Σοβαρό ενδιαφέρον για τον Ναταναέλ Εμπουκού φαίνεται πως δείχνει όλο αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός και σε αυτό συνεχίζουν να κάνουν αναφορά τα γαλλικά ΜΜΕ.

Αυτήν τη φορά, η ιστοσελίδα «score.fr» δίνει συνέχεια στο θέμα και τονίζει πως υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον και σοβαρή πρόταση από τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 20χρονου Γάλλου εξτρέμ της Ρεμς!

Επισημαίνεται, μάλιστα, πως, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τον παρακολουθούν, επίσης, Μαρσέιγ, Μονακό και Λυών, αλλά επίσημη προσφορά έχει φτάσει στη Ρεμς μόνο από τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Πρόκειται για έναν σούπερ ταλαντούχο 20χρονο Γάλλο εξτρέμ τον οποίο έχει ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός. Και κάνει εδώ και μέρες τις κινήσεις του για να τον κάνει δικό του. Δεν είναι εύκολη υπόθεση, ούτε και φθηνή. Αλλά ο πρωταθλητής Ελλάδας κάνει ό,τι μπορεί για να τον κάνει δικό του...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης