Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισπανικό ενδιαφέρον για Πέπε!

Ισπανικό ενδιαφέρον για Πέπε!
Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 23:08

Ο Πέπε Ροντρίγκες έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2024, ωστόσο δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς και το επιτελείο του. Για αυτό και κυκλοφορούν αρκετά δημοσιεύματα στο εξωτερικό, όσον αφορά στο μέλλον του Πορτογάλου άσου.

Σύμφωνα με την «MARCA», ο 25χρονος μέσος βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα αρκετών ομάδων. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το έγκυρο ισπανικό Μέσο, ο Πέπε βρίσκεται στο στόχαστρο της Κάντιθ, της Έλτσε, αλλά και της νεοφώτιστης στην La Liga, Τζιρόνα. Οι τρεις ομάδες βρίσκονται στο μεταγραφικό παζάρι, αναζητώντας παίκτη για τη θέση «6» και ο Πέπε είναι ένας εξ αυτών.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ο Πορτογάλος μέσος του Θρύλου αγωνίστηκε στην πατρίδα του και τη Φαμαλικάο, με την οποία μέτρησε 54 συμμετοχές, σκοράροντας πέντε γκολ και μοιράζοντας έξι ασίστ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Έγινε κομπάρσος η ΕΠΟ λόγω του Μαρινάκη

Έγινε κομπάρσος η ΕΠΟ λόγω του Μαρινάκη

Για δυο λόγους η ομοσπονδία δεν έχει άλλη λύση εκτός από την παραμονή του Κλάτενμπεργκ στην ΚΕΔ. FIFA, UEFA δεν πρόκειται να στείλουν λίστα με άλλους, μετά την επιστολή της Λίγκας.