Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο... μυαλό του Μαρτίνς ενόψει Μακάμπι!

Στο... μυαλό του Μαρτίνς ενόψει Μακάμπι!
Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 23:27

Στον Ολυμπιακό μετρούν αντίστροφα, πλέον, για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, για τη σεζόν 2022-23. Το Σάββατο (9/7) μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν ένα σοβαρό τεστ, με… φόντο τις «μάχες» με την Μακάμπι Χάιφα, σε Ισραήλ (20/7) και «Γ. Καραϊσκάκης» (27/7), για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Εκεί, όπου ο στόχος των Πειραιωτών είναι ξεκάθαρος: πρόκριση στην επόμενη φάση του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού.

Το Σάββατο στις 20:30, ο Θρύλος της νέας σεζόν θα… παρουσιαστεί μπροστά στον κόσμο του, στο «Γ. Καραϊσκάκης», αντιμετωπίζοντας την Άλκμααρ σε ένα δυνατό φιλικό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Στη συνέχεια, τη Δευτέρα (11/7) θα ακολουθήσει ένα ακόμα τεστ, αυτή τη φορά κόντρα στον Άρη, στη Θεσσαλονίκη. Δύο φιλικά, στα οποία ο Πέδρο Μαρτίνς θα βγάλει τα τελευταία, χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Στα δύο επόμενα φιλικά, θα γίνει ξεκάθαρη η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Μαρτίνς στο πρώτο ματς με τους πρωταθλητές Ισραήλ στο Χάιφα. Ο Ολυμπιακός, που κινείται σε πολλά μέτωπα για τη μεταγραφική του ενίσχυση, έχει μπει στην τελική ευθεία για την Ευρώπη και βάσει τα όσα είδαμε στα έως τώρα φιλικά στην Αυστρία, τα δεδομένα είναι… πάνω-κάτω ξεκάθαρα.

Ο σπουδαίος Σίμε Βρσάλικο, αν και «τρέχει» για να είναι έτοιμος το συντομότερο, δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του Μαρτίνς για την πρώτη «μάχη» στο Ισραήλ. Βέβαια, δεν αποκλείεται αυτό το δεδομένο να αλλάξει έως τότε, αλλά η λογική λέει, πως ο Θρύλος θα «κατέβει» δεξιά με τον Γκονθάλο Άβιλα.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες, όπως σας ενημερώσαμε και την Τρίτη (5/7) στο gavros.gr, μόνο με… θαύμα θα προλάβει να είναι έτοιμος για το πρώτο ματς με την Μακάμπι. Άρα, η ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς και ενδέχεται να την δοκιμάσει το Σάββατο, κόντρα στην Άλκμααρ, είναι: Βατσλίκ, Άβιλα, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Αγκιμπού, Ζινκερνάγκελ, Μασούρας και Ελ Αραμπί. Ωστόσο, σοβαροί υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα είναι και οι Μανωλάς, Μαντί Καμαρά και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Τρεις ημέρες απομένουν για το φιλικό με την Άλκμααρ και το μόνο σίγουρο είναι, ότι ο Ολυμπιακός είναι στην τελική ευθεία για τα προκριματικά του Champions League. Οι Πειραιώτες συνεχίζουν την προετοιμασία τους στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και δουλεύουν σε «φουλ» ρυθμούς, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στη «μάχη» στο Ισραήλ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Σε πρώτη προβολή

Σε πρώτη προβολή

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει το Σάββατο στο σπίτι του, για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της νέας σεζόν.

Έγινε κομπάρσος η ΕΠΟ λόγω του Μαρινάκη

Έγινε κομπάρσος η ΕΠΟ λόγω του Μαρινάκη

Για δυο λόγους η ομοσπονδία δεν έχει άλλη λύση εκτός από την παραμονή του Κλάτενμπεργκ στην ΚΕΔ. FIFA, UEFA δεν πρόκειται να στείλουν λίστα με άλλους, μετά την επιστολή της Λίγκας.