Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα δημοσιεύματα για Σισέ και Νάπολι...

Νέα δημοσιεύματα για Σισέ και Νάπολι...
Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022 - 01:01

Το όνομα του Παπέ Αμπού Σισέ «παίζει» καθημερινά τον τελευταία καιρό στα μεταγραφικά ρεπορτάζ αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Μια από αυτές, η Νάπολι, φέρεται να ετοιμάζει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Σενεγαλέζου.

Συγκεκριμένα, στην Ιταλία επιμένουν τα ΜΜΕ για το «ζεστό» ενδιαφέρον της Νάπολι για τον αμυντικό των Πειραιωτών. Ιταλικό Μέσο αναφέρει: «Οι Παρτενοπέι αναζητούν στόπερ για αντικαταστάτη του Καλιντού Κουλιμπαλί, ο οποίος φέρεται να είναι διακαής πόθος της Τσέλσι. Ένας εξ αυτών είναι ο Παπέ Σισέ του Ολυμπιακού από την Ελλάδα».

Ο Αφρικανός στόπερ των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «παρτενοπέι» και εφόσον παραχωρήσουν τον Κουλιμπαλί, τότε θα κινηθούν για την αντικατάσταση του, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα.

Πέραν του Σενεγαλέζου κεντρικού αμυντικού, οι άνθρωποι της Νάπολι εξετάζουν και τους Μπαϊγί (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Σε πρώτη προβολή

Σε πρώτη προβολή

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει το Σάββατο στο σπίτι του, για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της νέας σεζόν.