Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σε πρώτη προβολή

Σε πρώτη προβολή
Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022 - 10:10

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, η αγωνία κορυφώνεται. Ο Ολυμπιακός αρχίζει να μπαίνει σε ρυθμό αγώνων και αρχίζει να μετρά αντίστροφα, για τις πρώτες του μεγάλες αναμετρήσεις στη σεζόν. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, φτάνει η ώρα για το πρώτο εντός έδρας φιλικό του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Πειραιά να είναι έτοιμη να μπει στη δράση, μπροστά στο κοινό της. Είναι ιεροτελεστία το πρώτο φιλικό της χρονιάς, στον Ναό, έχει μια ιδιαίτερη αύρα. Μια ιδιαίτερη μαγεία… Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ξανά τον Ολυμπιακό μας, μετά από το κενό της έλλειψης αγώνων. Έτσι και φέτος…

Σε πρώτη προβολή, για τη φετινή χρονιά, μέσα στο σπίτι μας, ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να μας δείξει τι είναι ικανός να κάνει. Το γήπεδο Καραϊσκάκη αναμένεται να αποκτήσει πάλι ζωή. Και φυσικά, οι λόγοι για να έρθει κανείς στο γήπεδο είναι πάντοτε πολλοί, αλλά και ένας: Η αγάπη για την ομάδα. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται προ των πυλών ενός μεγάλου αγώνα, ενός αγώνα που θα κρίνει πολλά. Του πρώτου ματς με τη Μακάμπι, στο Ισραήλ. Και ενόψει αυτού του αγώνα, ο Ολυμπιακός οφείλει να προετοιμαστεί σωστά και να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται το Σάββατο.

Ο κόσμος του Θρύλου θα έχει την πρώτη του ευκαιρία να σταθεί δίπλα στην ομάδα, για τη σεζόν 2022-23. Είναι ανεπίσημο ματς, είναι φιλικό. Αλλά δεν χάνει καθόλου από τη μαγεία του να παίρνεις τη θέση σου στην κερκίδα, για να δεις τη μεγάλη σου αγάπη… Ραντεβού στον Ναό, το Σάββατο στις 20:30.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης