Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Επιστρέφει η Φενέρ για Σεμέδο»

«Επιστρέφει η Φενέρ για Σεμέδο»
Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022 - 14:41

Ένα «αγκάθι» για τον Θρύλο, σε σχέση με το ρόστερ του, είναι οι παίκτες οι οποίοι δεν υπολογίζονται, για τη φετινή σεζόν. Και για τους οποίους ο Ολυμπιακός περιμένει προτάσεις, προκειμένου να καταφέρει να τους παραχωρήσει και να «αλαφρώσει» έτσι και οικονομικά, σε σχέση με τα συμβόλαιά τους. Μια υπόθεση που απασχολεί, τέτοιου τύπου, είναι εκείνη του Ρούμπεν Σεμέδο. Με τον Πορτογάλο σέντερ μπακ, συχνά-πυκνά να βλέπει το όνομά του, σε δημοσιεύματα στο εξωτερικό. Όπως συμβαίνει ξανά τώρα, με δημοσιεύματα από την Τουρκία. Τα οποία αναφέρουν πως ο παίκτης του Θρύλου είναι στο στόχαστρο της Φενέρ. Ξανά.

Κάτι το οποίο βεβαίως δεν έρχεται και ως κεραυνός εν αιθρία, με τον Σεμέδο να απασχολεί την ομάδα του Ζεσούς εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει προχωρήσει, όλο αυτό το διάστημα. Ο Ολυμπιακός έχει απαιτήσεις, για τον Σεμέδο και η αλήθεια είναι πως αν αυτές δεν ικανοποιηθούν, ο παίκτης δεν πρόκειται να πουληθεί.

Δημοσίευμα της fotospor αναφέρει πως ο Πορτογάλος σέντερ μπακ είναι η εναλλακτική λύση της Φενέρμπαχτσε για το κέντρο της άμυνας, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Κιμ Μιν Γιάε της Ρεν. Οι Γάλλοι φέρονται να ζητούν 18 εκατομμύρια ευρώ. Με τον Σεμέδο να είναι δεδομένα πιο προσιτός, αλλά όχι και να μπορεί να αποκτηθεί… κοψοχρονιά. Ο Ολυμπιακός δεν τον χαρίζει… Σεμέδο και Ζεσούς έχουν συνυπάρξει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ ο τεχνικός της Φενέρ ήθελε τον ποδοσφαιριστή και στην Μπενφίκα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Τόνους! Ζυγίζει τόνους…

Τόνους! Ζυγίζει τόνους…

Υπέροχη η νέα φανέλα του Θρύλου. Ωραίες γραμμές, ωραίο σχέδιο, παραδοσιακή, αλλά και μοντέρνα ταυτόχρονα. Και τόσο, μα τόσο βαριά…