Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βράχος» στο κέντρο

«Βράχος» στο κέντρο
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 - 12:27

Ο Ολυμπιακός προχωράει την προετοιμασία του, για το ματς με τη Μακάμπι Χάιφα και ο Πέδρο Μαρτίνς δουλεύει καθημερινά, σε προπονήσεις και φιλικά έως τώρα, για να είναι η ομάδα όπως πρέπει, σε 10 ημέρες από τώρα. Το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς περιλαμβάνει κυριαρχία στο γήπεδο. Έλεγχο του ρυθμού, έλεγχο της μπάλας και δημιουργία συνθηκών, για να έρθουν τα γκολ που θα δώσουν στον Ολυμπιακό το προβάδισμα, απέναντι στην ομάδα του Ισραήλ. Και ένας τομέας, τον οποίο ο Ολυμπιακός θέλει οπωσδήποτε να πάρει, είναι ο έλεγχος του κέντρου. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει συνηθίσει να έχει το «κουμάντο» στο κέντρο και σε αυτό μεγάλο ρόλο παίζει, σταθερά, ο Εμβιλά.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον καλό Γιαν Εμβιλά, στο Ισραήλ. Και στη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, φυσικά, αλλά και γενικά στη σεζόν. Και ο Γιαν Εμβιλά είναι κομβικός ποδοσφαιριστής, στην προσπάθεια την οποία ο Θρύλος θα κάνει, για να αφήσει εκτός συνέχειας Champions League, τη Μακάμπι. Ο Γάλλος άσος κουμαντάρει πολύ το παιχνίδι του Ολυμπιακού, ανασταλτικά και δημιουργικά. Παίρνει μπάλες από την άμυνα, πασάρει, βγάζει μακρινές μπαλιές, γενικά «φτιάχνει» παιχνίδι. Αναχαιτίζει, παράλληλα, αντίπαλες επιθέσεις, κόβει, αλλά και όταν βρει ευκαιρία, σκοράρει κιόλας.

Ο Ολυμπιακός θέλει, σε 10 ημέρες από τώρα, να δει τον Εμβιλά που ξέρει. Τον Εμβιλά που ξέρουμε όλοι μας. Θα είναι μεγάλο ατού ο Γάλλος, στα ματς με τη Μακάμπι και λογικά θα τον δούμε βασικό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης