Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Θα είμαστε έτοιμοι κόντρα στη Μακάμπι»

Μαρτίνς: «Θα είμαστε έτοιμοι κόντρα στη Μακάμπι»
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 - 23:30

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε (2-1) από τον Άρη σε φιλικό στο «Κλ. Βικελίδης», ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σίγουρος, πως η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Πορτογάλος προπονητής εξέφρασε την αισιοδοξία του για τα ευρωπαϊκά ματς με την Μακάμπι, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι έτοιμοι.

Αναλυτικά, μετά τη λήξη του ματς στη Θεσσαλονίκη, ο προπονητής των Πειραιωτών υπογράμμισε:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Σήμερα, ήθελα να δώσω χρόνο συμμετοχής σε παιδιά. Φάνηκαν σημάδια έλλειψης συγκέντρωσης στα δύο γρήγορα γκολ που δεχθήκαμε. Έχω ευθύνη για σήμερα, μπορώ να εγγυηθώ, όμως, πως θα είμαστε έτοιμοι για την Μακάμπι και σήμερα, ήθελα τα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες και μας έλειπε η αποτελεσματικότητα. Κρατάμε το θετικό, πως δημιουργήσαμε ευκαιρίες, μας λείπει η τελευταία μπαλιά, αλλά έχουμε αρκετό καιρό για να βελτιωθούμε».

Διαβάστε επίσης