Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό!

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό!
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 00:49

Ο Ολυμπιακός έχει στραμμένη την προσοχή του στις «μάχες» με την Μακάμπι Χάιφα, σε Ισραήλ (20/7) και «Γ. Καραϊσκάκης» (27/7), στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League. Μάλιστα, τη Δευτέρα (18/7), δύο ημέρες πριν από το εκτός έδρας ματς του Θρύλου με τους Ισραηλινούς, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού. Οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν την ομάδα (ή το ζευγάρι) που θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση, σε περίπτωση που περάσουν, φυσικά, τη Μακάμπι. Ποιοι είναι, όμως, οι πιθανοί αντίπαλοι;

Οι Πειραιώτες θα είναι, φυσικά, στους ισχυρούς, αντιμετωπίζοντας μία εκ των ανίσχυρων ομάδων. Το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο για τις 2/8 ή 3/8 και η ρεβάνς στις 9/8 ή 10/8.

Όπως προέκυψε, λοιπόν, μετά τα ματς της Τετάρτης (13/7), οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος)

Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) ή Σάμροκ (Ιρλανδία)

Μάριμπορ (Σλοβενία) ή Σέριφ (Μολδαβία)

Πιουνίκ (Αρμενία) ή Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο)

Λίνφιλντ (Βόρεια Ιρλανδία) ή Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία)

Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) ή Σλόβαν (Σλοβακία)

Διαβάστε επίσης