Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ μπορεί να «ξεκλειδώσει» την πρόκριση

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ μπορεί να «ξεκλειδώσει» την πρόκριση
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 09:39

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ είναι ένας παίκτης-«κλειδί» για τον Πέδρο Μαρτίνς, στην προσπάθειά του να κάνει τον Ολυμπιακό να περάσει τη Μακάμπι. Το πρώτο ματς, εκείνο στο Ισραήλ, πλησιάζει. Και ο Ολυμπιακός ξέρει ότι θα χρειαστεί, κατά πάσα πιθανότητα, να βρει γκολ εκεί. Ψυχολογίας. Γκολ θα χρειαστεί και στο Καραϊσκάκη και πρέπει η ομάδα να εμφανιστεί πολύ πιο δημιουργική και επιθετική, από ότι εμφανίστηκε έως τώρα, στα φιλικά της παιχνίδια.

Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει ιδιαιτέρως ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ. Ο οποίος πρέπει άμεσα να πάρει «τα πάνω» του και να «βγει μπροστά» για την ομάδα. Ο Ζινκερνάγκελ είναι, αυτή τη στιγμή, ο βασικός πλέι μέικερ του Ολυμπιακού. Και ο Μαρτίνς περιμένει πολλά από εκείνον. Και στο Ισραήλ, αλλά και στο Καραϊσκάκη. Ο Δανός είναι παίκτης δημιουργίας και η ομάδα πρέπει να πάρει παραπάνω πράγματα, από εκείνον, σε αυτό το κομμάτι. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται γκολ και να δημιουργήσει ευκαιρίες και ο Ζινκερνάγκελ κρατά το «κλειδί» σε αυτό τον τομέα.

Ο Καρβάλιο αυτή τη στιγμή δείχνει πιο πίσω στην ιεραρχία των «10» του Θρύλου και έτσι το βάρος τώρα πέφτει στον Ζινκερνάγκελ. Ο Δανός αποκτήθηκε για να είναι βασικό κομμάτι του Ολυμπιακού και πρέπει από νωρίς να μπει «στα βαθιά». Να το πάρει «πάνω του», που λέμε και να ξεκλειδώσει, με την ποιότητά του, την πρόκριση για τον Θρύλο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης