Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βγαίνουν οι ενώσεις από τη διαιτησία

Βγαίνουν οι ενώσεις από τη διαιτησία
Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 - 10:21

Η επαγγελματική διαιτησία, λόγω και των εξελίξεων με τον Μπαλτάκο που νομίζει ότι μπορεί να επιβληθεί στις ΠΑΕ, θα προχωρήσει γρηγορότερα από το αναμενόμενο! Δηλαδή, πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν άμεσα τα πρώτα βήματα προκειμένου ο Κλάτενμπεργκ να παραμείνει και να συνεχίσει να κάνει ορισμούς.

«Κατά πλειοψηφία (10 ΠΑΕ υπέρ, 2 ΠΑΕ κατά, 2 ΠΑΕ επιφυλάχθηκαν), οι ΠΑΕ-Μέλη της Super League αποφάσισαν την πρόσληψη του κ. Mark Clattenburg ως Τεχνικού Συμβούλου και Εκπαιδευτή Διαιτησίας, προκειμένου να εφαρμόσει τη δομή της επαγγελματικής διαιτησίας, διατηρώντας τις αρμοδιότητές του για λογαριασμό της Super League, εφόσον δεν παραμείνει ως επικεφαλής της ΚΕΔ, θέση την οποία στηρίζει η συντριπτική πλειοψηφία του Δ.Σ. της Super League», αποφάσισε η Λίγκα την Τρίτη (12/7).

Οι ποδοσφαιρικές ενώσεις βγαίνουν από την επαγγελματική διαιτησία. Οι ρέφερι που θα επιλεγούν για να ενταχθούν στον πίνακα των επαγγελματιών θα αποκοπούν από τις ΕΠΣ, θα στελεχώνουν ξεχωριστό πίνακα. Για αυτό οι Ενώσεις βάζουν εμπόδια.

Οι διαιτητές θα λειτουργούν σαν ποδοσφαιρική ομάδα, οι προπονήσεις, τα μαθήματα και όλες οι συγκεντρώσεις θα γίνονται σε δυο πόλεις. Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης