Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ζινκερνάγκελ «χτυπάει» στο ξεκίνημα!

Ο Ζινκερνάγκελ «χτυπάει» στο ξεκίνημα!
Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 - 12:05

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ ήρθε στον Ολυμπιακό, για να δώσει γκολ, αλλά και για να «ξεκλειδώσει» τις άμυνες των αντιπάλων. Το απέδειξε με το... καλημέρα και συγκεκριμένα, στη «μάχη» με την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, με τον Δανό εξτρέμ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό, κάνοντας το 1-0 για τον Θρύλο.

Υπάρχει ένα ενδιαφέρον στατιστικό για τον Ζινκερνάγκελ. Ίσως να μην είναι τυχαίο, πως από τα 60 γκολ στην καριέρα του, τα 36 ήρθαν στο πρώτο ημίχρονο, ενώ τα 24 μετά την ανάπαυλα.

Το πιο εντυπωσιακό, όμως, είναι, ότι στο πρώτο τέταρτο των αγώνων, πετυχαίνει τα περισσότερα γκολ του! Τρεις φορές σκόραρε έως τη συμπλήρωση του 15ου λεπτού με την Φόρεστ και 15 συνολικά, σε συλλογικά επίπεδο, μαζί με αυτό το τέρμα που πέτυχε στο Ισραήλ.

Ακολούθως, εννέα γκολ έχει εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» στο διάστημα 16’-30’ και 12 στο 31’-45’. Με την… εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου (46’-60’), μετρά οκτώ γκολ, αλλά και τόσα ακόμα από το 61’-75’. Πάλι οκτώ είναι και τα γκολ του «Ζινκ» από το 76’ μέχρι και το σφύριγμα του αγώνα.

Η Stoiximan σε υποδέχεται με σούπερ δώρο* με τον κωδικό OLY22, χωρίς κατάθεση! *Όροι & προϋποθέσεις!

Διαβάστε επίσης