Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «MEGA» για την άφιξη του Λέιντνερ! (video)

Το «MEGA» για την άφιξη του Λέιντνερ! (video)
Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 - 19:02

Με στόχο τη νίκη που θα του εξασφαλίσει την πρόκριση, στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στις 10 την Μακάμπι Χάιφα, στη ρεβάνς του 1-1 στο Ισραήλ. Στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους, βρίσκεται ο Ισραηλινός μπακ, Ντορόν Λέιντνερ.

Ο Ντορόν Λέιντνερ φωτογραφίζεται ενθουσιασμένος λίγες στιγμές μετά την άφιξή του στην Ελλάδα. Ο 20χρονος Ισραηλινός ακραίος αμυντικός συγκαταλέγεται στα σπουδαία ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και θα συνδράμει σημαντικά στον Ολυμπιακό για την υλοποίηση κάθε στόχου της ομάδας.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ανυπομονώ να ξεκινήσω», δήλωσε ο νεοαποκτηθείς άσος, κατά την άφιξή του στην Αθήνα.

Παράλληλα, επισημοποιείται η μεταγραφή του Νοτιο-Κορεάτη Χουάνγκ Ιν -Μπεόμ. Ο 26χρονος μέσος με θητεία στην Ρούμπιν Καζαν, εξήγησε με σαφήνεια για ποιο λόγο επέλεξε τους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα και παράλληλα ενός από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους φανταστικούς φιλάθλους της ομάδας», δήλωσε ο Χουάνγκ Ιν –Μπεόμ.

Ώρα Ευρώπης το βράδυ για τους Ερυθρόλευκους. Ο Ολυμπιακός με την υποστήριξη χιλιάδων οπαδών του αντιμετωπίζει στο γήπεδο Καραϊσκάκης την Μακάμπι Χάϊφα μετά το ισόπαλο 1-1 στο Ισραήλ για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

«Οι παίκτες μας θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, έχει περάσει μια εβδομάδα έχουμε δουλέψει πολύ, σίγουρα η προσέγγιση του αγώνα θα είναι διαφορετική μιας που θ έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θα παίξουμε στο δικό μας γήπεδο», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός των Πρωταθλητών.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται απλά τη νίκη για να συνεχίσει την πορεία του στην κορυφαία συλλογική διοργάνωση , έχοντας ως σύμμαχο και την εξαιρετική παράδοση με 16 προκρίσεις στο παρελθόν, όταν πήρε θετικό αποτέλεσμα στην πρώτη αναμέτρηση.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης

Στη θέση μας από νωρίς!

Στη θέση μας από νωρίς!

Το gavros.gr βρίσκεται στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη μεγάλη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Μακάμπι.