Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γράφουν και για Τσάμπι Αλόνσο και το «κρυφό» χαρτί του Καγιέχα!

Γράφουν και για Τσάμπι Αλόνσο και το «κρυφό» χαρτί του Καγιέχα!
Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 - 22:25

Στο προσκήνιο ήρθε για τον Ολυμπιακό το όνομα του Χάβι Καγιέχα για τον πάγκο του. Πρόκειται για τον πρώην προπονητή της Βιγιαρεάλ. Στην Ισπανία, πάντως, γράφουν κι άλλο όνομα για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, τον βετεράνο μέσο παγκόσμιας κλάσης και νυν προπονητή, Τσάμπι Αλόνσο!

Ο Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2017, ήταν την τελευταία τριετία προπονητής στη Σοσιεδάδ Β’, ωστόσο τώρα είναι ελεύθερος. Στον Τύπο της Ισπανίας αναφέρουν και το όνομα του Κάρλος Κορμπεράν, αλλά και μία σημαντική παράμετρο. «Ανάμεσα στις διάφορες επιλογές που υπάρχουν στον ελληνικό σύλλογο, εκτός από τον Καγιέχα, είναι άλλοι δύο Ισπανοί προπονητές: Ο Τσάμπι Αλόνσο και ο Κάρλος Κορμπεράν.

Όμως, ο Μαδριλένος προπονητής (σ.σ. Καγιέχα), πρώην της Βιγιαρεάλ και της Αλαβές, έχει στην πλευρά του ένα κρυφό χαρτί: την ευρωπαϊκή καριέρα με τη Βιγιαρεάλ (προημιτελικά το 2018-19). Επίσης, έχει πετύχει τους στόχους του στις εγχώριες διοργανώσεις (παραμονή με την Αλαβές και έξοδο στην Ευρώπη με τη Βιγιαρεάλ)», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης