Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Σλόβαν στα πλέι οφ του Europa Conference League

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Σλόβαν στα πλέι οφ του Europa Conference League
Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 - 21:59

Χθες βγήκαν οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Europa League, εφόσον φυσικά καταφέρει να αποκλείσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας στον τρίτο προκριματικό γύρο. Σήμερα, βγήκαν οι πιθανοί αντίπαλοι στα πλέι οφ του Europa Conference League για την ομάδα που θα αποκλειστεί, δηλαδή την ομάδα από την Σλοβακία.

Οι δύο ομάδες θα μπουν στην κλήρωση την προσεχή Τρίτη (2/8), δηλαδή δύο μέρες πριν τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, στο Καραϊσκάκη, με πιθανούς αντιπάλους τα πέντε ζευγάρια που βρίσκονται στο μονοπάτι των πρωταθλητών.

Η ομάδα που θα προκριθεί στο ζευγάρι θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Europa League και θα εξασφαλίσει τους ομίλους του Europa Conference League, ενώ αυτή που θα αποκλειστεί θα πάει στον τελευταίο γύρο των προκριματικών της νεοσύστατης διοργάνωσης. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 18 Αυγούστου και οι δεύτεροι αγώνες την Πέμπτη 25 Αυγούστου, με την ελπίδα να μη μας χρειαστεί.

Δείτε...

ΙΣΧΥΡΟΙ

Ολυμπιακός (Ελλάδα) ή Σλόβαν (Σλοβακία)
Μάλμε (Σουηδία) ή Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο)
Μάριμπορ (Σλοβενία) ή Ελσίνκι (Φινλανδία)
Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία) ή Σκούπι (Βόρεια Μακεδονία)
Λίνφιλντ (Βόρεια Ιρλανδία) ή Ζυρίχη (Ελβετία)

ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ

Βίκινγκουρ (Ισλανδία) - Λεχ (Πολωνία)
Ρίγκας (Λετονία) - Χιμπέρνιανς (Μάλτα)
Μπαλκάνι (Κόσοβο) ή Κλάκσβικ (Νησιά Φερόε)
Ζρίνσκι (Βοσνία) - Τόμπολ (Καζακστάν)
Σαχτιόρ (Λευκορωσία) ή Κλουζ (Ρουμανία)

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης