Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από τους τσαμπουκάδες με Ολυμπιακό, πρόσληψη στην ΑΕΚ! Ναι, τι;

Από τους τσαμπουκάδες με Ολυμπιακό, πρόσληψη στην ΑΕΚ! Ναι, τι;
Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022 - 17:30

Στην ΑΕΚ, σε πόστο στο τμήμα σκάουτινγκ, συνεχίζει ο Άκης Πέτρου, μετά το πέρασμά του από τον Βόλο τα προηγούμενα χρόνια. Είναι σα να λέμε ότι έκανε το αγροτικό του, έδειξε τι μπορεί να κάνει, τι μπορεί να προσφέρει, και τώρα πήγε αλλού. Πέρασε τις εξετάσεις, εντάξει!

Συμβαίνουν αυτά στις δουλειές. Σε όλες τις δουλειές του κόσμου, έτσι! Και ειδικά υπάρχουν λεπτομέρειες που καλείσαι να προσέχεις, να δείχνεις ποιος είσαι. Εκεί που πρέπει.

Τώρα που το αναφέραμε αυτό, τι θυμηθήκαμε... Μας ήρθε στην μνήμη εκείνο το παιχνίδι Βόλος-Ολυμπιακός, τον Δεκέμβριο του 2019 (ναι, με εκείνο το... φοβερό οφσάιντ-ανακάλυψη!), τότε που για κάποιο λόγο είχε σημειωθεί ένταση ανάμεσα στους πάγκους των δύο ομάδων.

Και σε αυτήν την ένταση, σε αυτούς τους τσαμπουκάδες, ήταν μέσα και το νυν μέλος της ΑΕΚ. Τότε, ως στέλεχος του Βόλου. Λέτε να εκτιμήθηκε όλη αυτή η στάση σε εκείνη την στιγμή έντασης; Δεν ξέρουμε, απλώς ρωτάμε.

Είναι... τυχαίο, άλλωστε, ότι τέτοιες εντάσεις στα παιχνίδια του Βόλου βλέπαμε μόνο απέναντι στον Ολυμπιακό. Όπως είδαμε και στον περσινό αγώνα στο Καραϊσκάκη, στο θέατρο του παραλόγου. Είπαμε, κάποια πράγματα, κάποιες συμπεριφορές, εκτιμώνται.

Ίσως να εκτιμήθηκε και αυτό για τον Πέτρου που από τον Βόλο πήγε στην ΑΕΚ. Μας έκανε εντύπωση που δεν ήταν ο ΠΑΟΚ στη θέση της ΑΕΚ, αλλά, να μας πείτε, σύμμαχοι είναι, δεν κάνει διαφορά...

Διαβάστε επίσης