Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός διατήρησε στο πόστο του τον Ερνάνι

Ο Ολυμπιακός διατήρησε στο πόστο του τον Ερνάνι
Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 - 13:19

Ο Ερνάνι Γκόμες κατείχε, εδώ και χρόνια, μία κομβική θέση στον Ολυμπιακό. Αθόρυβη, ωστόσο. Ποιος ξέρει, άλλωστε, πως δουλεύει και τι κάνει, ο διατροφολόγος μιας ομάδας; Ποιος δίνει εκεί μεγάλη προσοχή; Και όμως… Η δουλειά του μπορεί να μην φαίνεται, αλλά τα αποτελέσματα αυτής φαίνονται, στο γήπεδο και μάλιστα πολύ! Ο Ολυμπιακός έχει ευτυχήσει να έχει σε αυτό το σημαντικό, όσο και αθόρυβο πόστο, στην ομάδα του, έναν άνθρωπο καταρτισμένο, ο οποίος γνωρίζει καλά τι κάνει και φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ο πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μίνιο και της Σχολής Διατροφής και Επιστημών Τροφίμων του Πανεπιστημίου του Πόρτο, θα συνεχίσει τη δουλειά του στον Ολυμπιακό, κατόπιν της αποχώρησης του Πέδρο Μαρτίνς, αφού στον Ολυμπιακό είχαν ζητήσει από τον Πορτογάλο να μείνει. Αυτό και συνέβη και ο Ερνάνι θα συνεχίσει να φορά τη φόρμα του Θρύλου και να δουλεύει εδώ.

Ο Ερνάνι Γκόμες είχε δουλέψει στο πλευρό του Πέδρο Μαρτίνς και στη Ριό Άβε, για τα 2 από τα 4 χρόνια της παραμονής του εκεί. Και όταν ο Πέδρο Μαρτίνς είχε έρθει στον Ολυμπιακό, είχε ζητήσει να προσληφθεί. Και τώρα, με τον Μαρτίνς να μην είναι πλέον εδώ, ο Ερνάνι θα συνεχίσει να είναι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης