Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι ευχές του Θρύλου στον Ραντζέλοβιτς (video)

Οι ευχές του Θρύλου στον Ραντζέλοβιτς (video)
Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 13:33

Στον απόηχο του χθεσινού 1-1 με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στο Καραϊσκάκη, έρχονται τα γενέθλια σήμερα του Λαζάρ Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος κλείνει σήμερα τα 25 του χρόνια και σίγουρα θα ήθελε να έχει πάρει ένα καλύτερο δώρο, από το χθεσινό ματς. Αν όχι ένα γκολ σε προσωπικό επίπεδο, μια ασίστ, ή ένα καλοχτυπημένο στημένο, τουλάχιστον να έβλεπε την ομάδα να νικά και να βάζει από χθες βάσεις πρόκρισης, ενόψει της ρεβάνς, στην Μπρατισλάβα.

Ο Ραντζέλοβιτς μπήκε στο ματς ως αλλαγή και έδωσε πράγματα στον Ολυμπιακό, ο οποίος χρειάζεται φρεσκάδα και διάθεση, για να μπορέσει να αλλάξει την εικόνα του και να βγάλει στο γήπεδο στοιχεία που του λείπουν.

Όπως και να ‘χει, ο Σέρβος σήμερα γιορτάζει και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού του εύχεται τα καλύτερα, με υγεία, δύναμη και κούπες. Δείτε το ποστάρισμα του Θρύλου, για τα γενέθλια του νεαρού Σέρβου:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης