Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ραντζέλοβιτς πήρε την ευκαιρία και έδειξε πράγματα

Ο Ραντζέλοβιτς πήρε την ευκαιρία και έδειξε πράγματα
Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 12:58

Ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς ήταν μία θετική παρουσία, για τον Ολυμπιακό, στο χθεσινό ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στο Καραϊσκάκη. Απέναντι στους Σλοβάκους, ο νεαρός εξτρέμ του Ολυμπιακού μπήκε ως αλλαγή και έδειξε, αν μη τι άλλο, ορισμένα πολύ θετικά στοιχεία. Παραγκωνισμένος εδώ και καιρό ο Σέρβος, έδειξε ότι έχει ακόμη να προσφέρει στον Ολυμπιακό.

Ταχύς, διεμβολιστής, ντριμπλαδόρος. Αυτά στα θετικά του. Στα αρνητικά του, το γεγονός ότι σε ορισμένες φάσεις έδειξε χαμηλά επίπεδα συνεργασίας, με συμπαίκτες του, αλλά και το γεγονός ότι πρέπει να βελτιώσει τη σέντρα του. Δουλεύονται όμως αυτά, μπορούν να δουλευτούν και με την πάροδο του χρόνου, να γίνουν όπως πρέπει. Ο Ραντζέλοβιτς έδειξε, όσο έπαιξε, φρεσκάδα, ενέργεια, πάθος και πάλευε σε κάθε φάση να δημιουργήσει κάτι καλό, για τον Ολυμπιακό. Όταν μπήκε στο ματς και ο Βαλμπουενά, συνεργάστηκαν αρκετά καλά από την πλευρά του και πρόσφεραν πράγματα στο παιχνίδι του Θρύλου. Δυστυχώς όχι αρκετά…

Ο Σέρβος κέρδισε, κόντρα στη Σλόβαν, το δικαίωμα να διεκδικήσει στα προσεχή ματς ξανά θέση στο γήπεδο. Αν όχι ως βασικός, δεδομένα ως αλλαγή. Έφερε ζωντάνια στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει. Στο χέρι του Κορμπεράν είναι το αν και πόσο θα τον χρησιμοποιήσει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης