Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άνοιξε λογαριασμό ο «μπόμπερ» που στο Καραϊσκάκη «χτυπάει» σταθερά!

Άνοιξε λογαριασμό ο «μπόμπερ» που στο Καραϊσκάκη «χτυπάει» σταθερά!
Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 13:24

Αποτελεί αναμφίβολα τον Νο1 γκολεαδόρ του Θρύλου. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει σταθερή σχέση αγάπης με τα αντίπαλα δίχτυα και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Το απέδειξε και χθες, λυτρώνοντας τον Θρύλο, στο ματς απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Θρύλος πήρε ακόμη ένα γκολ, από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, σε επίπεδο Ευρώπης. Ακόμη ένα, από τα πολλά που έχει βάλει, με τα ερυθρόλευκα. Ειδικά στο Καραϊσκάκη. Είτε σε προκριματικά, είτε στη φάση των ομίλων, των διοργανώσεων, στις οποίες ο Ολυμπιακός συμμετείχε, ο Ελ Αραμπί ήταν σταθερός στο ραντεβού του, με τα γκολ και το ίδιο έκανε και χθες, μπαίνοντας στο ματς ως αλλαγή.

Είτε μιλάμε για Champions League, είτε για Europa League, τα στατιστικά του Ελ Αραμπί είναι εντυπωσιακά. Μόνο… τυχαίο δεν είναι άλλωστε, πως ο 35χρονος επιθετικός έχει σκοράρει απέναντι σε εννιά ομάδες πλέον, στο Φάληρο, με τη φανέλα του Θρύλου!

Θυμίζουμε:

* Είχε σκοράρει στο 2-3 με την Μπάγερν στο Champions League, τη σεζόν 2019-20.

* Είχε σκοράρει στο 1-0 με τον Ερυθρό Αστέρα στο Καραϊσκάκη, επίσης στο Champions League.

* Ο Μαροκινός είχε σκοράρει και στο 1-1 με τη Γουλβς, για το Europa League, επίσης στο Καραϊσκάκη.

* Την επόμενη σεζόν, 2020-21, ο Ελ Αραμπί πέτυχε γκολ στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, στο 2-0 με αντίπαλο την Ομόνοια.

* Σκόραρε ξανά στο Europa League, στο 4-2 με την Αϊντχόφεν, στον Ναό.

* Ο «μπόμπερ» σκόραρε και κόντρα στην Άρσεναλ, στο ματς στο Καραϊσκάκη,επίσης για το Europa League.

* Τη σεζόν 2021-22, ο Ελ Αραμπί είχε σκοράρει στο 2-1 επί της Αντβέρπ, στο Europa League.

* Πριν σκοράρει ξανά, απέναντι στη Σλόβαν, χθες, ο Μαροκινός είχε σκοράρει και στο ματς με την Άιντραχτ, για το Europa League. Πάντα στο Καραϊσκάκη τα γκολ που αναφέρουμε.

Σταθερός ο Μαροκινός, στο ραντεβού του με τα δίχτυα και το απέδειξε και χθες. Ευχή όλων να το αποδείξει ξανά και εκτός Καραϊσκάκη, την προσεχή Πέμπτη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης