Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προπονητής και ποδοσφαιριστές έχουν μπροστά τους μια εβδομάδα, για να «το βρουν»

Προπονητής και ποδοσφαιριστές έχουν μπροστά τους μια εβδομάδα, για να «το βρουν»
Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 14:56

Μέρα με τη μέρα. Προπόνηση με την προπόνηση. Ο Κάρλος Κορμπεράν καλείται να αλλάξει την εικόνα του Ολυμπιακού, το συντομότερο δυνατό. Χρόνος υπάρχει λίγος. Ηρεμία, ελάχιστη. Ο Ολυμπιακός είναι με την πλάτη στον τοίχο και έτσι καλείται να δουλέψει, ενόψει της ρεβάνς. Για να πάρει την πρόκριση.

Προπονητής και παίκτες έχουν μπροστά τους μια εβδομάδα, για να «το βρουν» και να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Γιατί, κακά τα ψέματα, ακόμη και ο χθεσινός, ελάχιστα βελτιωμένος, αλλά ακόμη αρκετά προβληματικός Ολυμπιακός, δεν γεμίζει αισιοδοξία ότι θα πάει στην Μπρατισλάβα και θα κάνει… περίπατο. Έχουν δύσκολες ημέρες μπροστά τους, οι ποδοσφαιριστές. Και ο προπονητής, φυσικά. Όλοι μαζί καλούνται, μέσα σε μια εβδομάδα, να βρουν τι δεν πήγε καλά και χθες και να το διορθώσουν. Ο Κάρλος Κορμπεράν στο χαρτί. Στον πίνακα. Με τους συνεργάτες του. Με το επιτελείο του, με τους ανθρώπους που έχει γύρω του, να τον στηρίζουν και να τον βοηθούν.

Οι ημέρες δεν είναι πολλές. Κάθε άλλο. Αλλά δεν είναι και ελάχιστες. Υπάρχει μπροστά μια εβδομάδα γεμάτη, για τον Θρύλο. Να δουλέψει. Για τον Κορμπεράν να κρίνει τι χρειάζεται αλλαγή και τι πάει καλά, για να το τονώσει, να το ενισχύσει. Η ουσία είναι μία. Και σαφής: Ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλο περιθώριο. Είναι σαφές ότι ακόμη και στο Conference να συνεχίσει, κανείς δεν θα είναι πραγματικά ευχαριστημένος. Κανείς δεν θα είναι απόλυτα χαρούμενος. Θα είναι συμβιβασμός, για τον Θρύλο και κανείς σε αυτή την ομάδα δεν έχει μάθει στον συμβιβασμό.

Ο Κορμπεράν και οι παίκτες του έχουν μπροστά τους μια εβδομάδα, για να γυρίσουν τον διακόπτη. Να βγάλουν στο γήπεδο αυτά που θα τους δώσουν το δικαίωμα, την άλλη Πέμπτη το βράδυ, να έχουν την πρόκριση στα χέρια τους. Και να συνεχίσουν από εκεί, να δουλεύουν, για το Europa League, στον δρόμο προς τους ομίλους.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Η ΕΠΟ σαν να έστειλε μήνυμα: «Κάψτε τα όλα»

Η ΕΠΟ σαν να έστειλε μήνυμα: «Κάψτε τα όλα»

Ρίχνοντας την ποινή του ΠΑΟΚ, μετά από εκείνη του Παναθηναϊκού, η ΕΠΟ του Μπαλτάκου… νομιμοποίησε όσα αισχρά παρακολούθησε σύσσωμο το ελληνικό κοινό, στον περσινό τελικό Κυπέλλου.