Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ελ Αραμπί τον κράτησε ζωντανό – Πρόκριση στη Σλοβακία (video)

Ο Ελ Αραμπί τον κράτησε ζωντανό – Πρόκριση στη Σλοβακία (video)
Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 14:33

Με το γκολ του Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός ισοφάρισε την Σλόβαν 1-1 και η πρόκριση στα πλέι-οφ του Europa League θα κριθεί την ερχόμενη Πέμπτη στην Μπρατισλάβα.

Αυτό το γκολ, τo 79ο στην καριέρα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στα 153 παιχνίδια του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, κρατάει ζωντανό τον Ολυμπιακό για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Κάρλος Κορμπεράν είχε μόλις 3 ημέρες διορία για να προετοιμάσει τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι εμφανίστηκαν βελτιωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως πιο κεφάτοι και ορεξάτοι σε σχέση με τα παιχνίδια κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα.

«Για εμένα το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι οι παίκτες δουλεύουν καλά τώρα. Ξέρουμε όλοι ότι πρέπει να μπούμε στους ομίλους του Europa League. Και για εμένα και για όλους τους παίκτες αυτός είναι ο στόχος, γιατί έχουμε την ποιότητα να είμαστε στη διοργάνωση» δήλωσε ο Ελ Αραμπί.

Οι παίκτες του Κορμπεράν δημιούργησαν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Πέρασαν δύσκολες στιγμής, τις οποίες προσπάθησαν να διαχειριστούν.

Βρέθηκαν πίσω στο σκορ με σκληρό τρόπο, με τον Γκριν να παίρνει την από τον Παπασταθόπουλο.

Αλλά βρήκαν το σθένος αντιδράσουν και με τους Διόσκουρους, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί να συνδυάζονται για πολλοστή φορά, ισοφάρισαν και έμειναν ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

«Για αυτό είμαι εδώ. Για να προσπαθήσω να κάνω τα πράγματα καλύτερα, να προσπαθήσω να βελτιώσω το επίπεδο της ομάδας, να βελτιώσω ό,τι μπορώ και να πάμε τον Ολυμπιακό στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, για να ανταγωνιστούμε. Είναι πολύ ξεκάθαρο ότι εάν τα πράγματα ήταν καλά, εγώ δεν θα ήμουν εδώ» δήλωσε ο Κάρλος Κορμπεράν.

Την ερχόμενη Πέμπτη οι πρωταθλητές πηγαίνουν στην Μπρατισλάβα έχοντας μόνο έναν στόχο: Την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, που θα επισημοποιήσει και την ευρωπαϊκή τους συνέχεια στη σεζόν.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης