Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΥΤΑ μάλλον δεν έγιναν ποτέ! Ένδοξες ημέρες «εξυγιαντικού» ΑΙΣΧΟΥΣ ζούμε… (photos/videos)

ΑΥΤΑ μάλλον δεν έγιναν ποτέ! Ένδοξες ημέρες «εξυγιαντικού» ΑΙΣΧΟΥΣ ζούμε… (photos/videos)
Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 16:51

Στις 21 Μαΐου του 2022, η ποδοσφαιρική Ελλάδα παρακολούθησε… κάτι άλλο, από αυτό που είδε η ΕΠΟ του Μπαλτάκου. Η ΕΠΟ της «εξυγίανσης». Η ΕΠΟ των τελικών-ντροπή στη διοργάνωσή της, το Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο κάθε χρόνο υποβαθμίζει ολοένα και περισσότερο… Η ποδοσφαιρική Ελλάδα και όλοι εμείς, παρακολουθήσαμε ΠΟΛΕΜΟ. ΜΑΧΕΣ σώμα με σώμα, στο ταρτάν και την εξέδρα. ΞΥΛΟ ανελέητο ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, τα ΜΑΤ. ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ. ΦΩΤΙΕΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ να πέφτουν μέχρι και στον αγωνιστικό χώρο και να χτυπάνε παίκτη. Παρακολουθήσαμε για άλλη μια φορά ένα ΑΙΣΧΟΣ, το οποίο απλόχερα μας χάρισε η ΕΠΟ…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η ίδια ΕΠΟ, η οποία προφανώς, όπως γίνεται αντιληπτό, δεν είδε ΤΙΠΟΤΑ από αυτά… Δεν είδε ούτε το ξύλο, ούτε τις φωτιές, ούτε ΜΑΤ, ούτε τα επεισόδια, ούτε τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στο χορτάρι από αντικείμενο που τον χτύπησε. Δεν είδε ΤΙΠΟΤΑ, αλλά μάλλον είδε… μια γιορτή.

Όχι, δεν τρελαθήκαμε… Δεν… χάσαμε τα λογικά μας, αλλά φαίνεται ότι εκεί θέλουν ορισμένοι να μας οδηγήσουν. Να φτάσουμε στο σημείο να αμφισβητούμε την ίδια τη λογική μας. Την ίδια την πραγματικότητά μας. Την ίδια την όρασή μας… Εκεί θέλουν να μας οδηγήσουν εκείνοι που ΒΥΘΙΣΑΝ εκ νέου σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο, σε νέο ιστορικό χαμηλό! Ρίχνοντας την ποινή του ΠΑΟΚ (όπως και του Παναθηναϊκού, θυμίζουμε) μέσω της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩΝΤΑΣ όλα όσα ΑΙΣΧΡΑ είδαμε να συμβαίνουν, στις 21 Μαΐου του 2022, στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες, στο ΟΑΚΑ.

ΚΟΙΝΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ (ΤΟΥΣ), Η ΕΠΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ!! Ή και αν έγιναν, ένα πρόστιμο αρκεί για να τα τιμωρήσει…

Τι δεν καταλαβαίνετε;

Πάμε...

ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ, ΓΙΑ ΦΙΝΑΛΕ... ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ...

Ένδοξες ημέρες «εξυγιαντικού» ΑΙΣΧΟΥΣ ζούμε…

Διαβάστε επίσης