Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μικρή η γεύση που πήρε ο νέος κόουτς, από τον λαό του Θρύλου

Μικρή η γεύση που πήρε ο νέος κόουτς, από τον λαό του Θρύλου
Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2022 - 16:18

Δεν τους λέμε τυχαία «οι καλύτεροι» του κόσμου. Είναι. Με διαφορά. Κάνουν το Καραϊσκάκη… καμίνι, κάθε φορά. Με κάθε τρόπο. Οι ΓΑΥΡΟΙ είναι εκεί, πηγή έμπνευσης για την ομάδα, για όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού… Πηγή ώθησης, για τους παίκτες, για τον προπονητή. Παρόντες στα καλά και τα άσχημα, στα ευχάριστα και στα δύσκολα… Μικρή η γεύση που πήρε ο νέος κόουτς, από τον λαό του Θρύλου. Η ατάκα του «φωνάζουν πολύ δυνατά και πρέπει να φωνάζω πιο δυνατά», δείχνει ότι… ακόμη δεν έχει δει τίποτα. Ο Κάρλος Κορμπεράν έκανε ξεχωριστή μνεία στον κόσμο του Ολυμπιακού, για την παρουσία του στο Καραϊσκάκη, για το πως βοήθησε την ομάδα και δείχνει ότι… νώθει.

«Ο κόσμος φωνάζει πιο δυνατά από εμένα, οπότε έτσι αναγκάζομαι να φωνάζω και εγώ δυνατά μέσα σε αυτήν την ωραία ατμόσφαιρα. Ήταν ευχάριστο να βρίσκομαι ανάμεσα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και πιστεύω πραγματικά πως η ισοφάριση της ομάδας ήρθε γιατί ο κόσμος μας μετέφερε την ενέργειά του. Μπορεί πολλές φορές ένας προπονητής να λέει κάτι τέτοιο για να ακουστεί καλός, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα απόψε για τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο λαός του Θρύλου θα είναι πάντα εκεί. Το έχει αποδείξει τόσες και τόσες φορές…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

ΑΥΤΑ μάλλον δεν έγιναν ποτέ! Ένδοξες ημέρες «εξυγιαντικού» ΑΙΣΧΟΥΣ ζούμε… (photos/videos)

ΑΥΤΑ μάλλον δεν έγιναν ποτέ! Ένδοξες ημέρες «εξυγιαντικού» ΑΙΣΧΟΥΣ ζούμε… (photos/videos)

Μαγική εικόνα ο περσινός τελικός Κυπέλου-ΑΙΣΧΟΣ που διοργάνωσε η τότε (Δημητρίου) ΕΠΟ της «εξυγίανσης», με την τωρινή (Μπαλτάκου) να ρίχνει την ποινή του ΠΑΟΚ (και του Παναθηναϊκού), σαν να μην έγινε τίποτα!