Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο χρόνος «τρέχει» και ο Ολυμπιακός πρέπει να «τρέξει» μαζί του

Ο χρόνος «τρέχει» και ο Ολυμπιακός πρέπει να «τρέξει» μαζί του
Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022 - 09:55

Περνούν οι ημέρες. Είναι και ημέρες δύσκολες, αυτές που έρχονται. Γιατί η ομάδα οφείλει να βρει την ισορροπία της και να συνεχίσει να δουλεύει εντατικά, για να είναι έτοιμη και όπως πρέπει, προκειμένου να πάει την προσεχή Πέμπτη στην έδρα της Σλόβαν και να νικήσει. Ο Ολυμπιακός δεν αρκείται σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα. Ούτε και θέλει να «τραβήξει» η ρεβάνς σε παράταση και πέναλτι. Ο Ολυμπιακός θέλει να πάει στην Μπρατισλάβα και να δείξει την ανωτερότητά του, όπως έκανε σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα, στο Καραϊσκάκη.

Και ο χρόνος «τρέχει». Η ρεβάνς πλησιάζει. Ο χρόνος «τρέχει» και ο Ολυμπιακός πρέπει να «τρέξει» μαζί του, για να είναι όπως πρέπει, στον επαναληπτικό που θα κρίνει την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Σε όλους τους τομείς, ο Ολυμπιακός δεν επιτρέπεται να χαλαρώσει και πρέπει να πατήσει τέρμα το γκάζι.

Τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο κομμάτι των μεταγραφών, ο Ολυμπιακός οφείλει να επιταχύνει και να βρει γρήγορα τις λύσεις, τις οποίες χρειάζεται. Τόσο αγωνιστικά, στη δημιουργία, στο σκοράρισμα, στην καλή ανασταλτική λειτουργία. Όσο και μεταγραφικά. Στις λύσεις που θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας και θα επιτρέψουν στον Κορμπεράν να ξεδιπλώσει στο χορτάρι τις αρετές της ομάδας του και το πλάνο που έχει στο μυαλό του.

Ο χρόνος «τρέχει» και πιέζει. Και πρέπει ο Ολυμπιακός να συνεχίσει… στην τσίτα, για να είναι όπως πρέπει την άλλη Πέμπτη, αλλά και στο άμεσο μέλλον γενικά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης