Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεταγραφικά: Εκει ρίχνει το βάρος ο νέος προπονητής!

Μεταγραφικά: Εκει ρίχνει το βάρος ο νέος προπονητής!
Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022 - 11:54

Σας αναφέραμε νωρίτερα ότι ο Κάρλος Κορμπεράν έχει ήδη διαμορφώσει τα «θέλω» του, για να ενισχύσει την ομάδα του Ολυμπιακού και να μπορέσει να δουλέψει καλύτερα με εκείνη, στο άμεσο μέλλον. Να μπορέσει να βγάλει στο γήπεδο αυτά τα οποία κρίνει ότι μπορεί να βγάλει. Και να βελτιώσει την εικόνα της, αλλά και να έρθουν τα αποτελέσματα, τα οποία θα της δώσουν την ώθηση, ώστε να προχωρήσει μπροστά και να κατακτήσει νέους τίτλους και διακρίσεις. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε ήδη συναντήσεις με τη Διοίκηση, για να συζητήσουν τα μεταγραφικά θέματα, τα οποία επείγουν. Ο Ισπανός τεχνικός έριξε ήδη τα δεδομένα στο τραπέζι και δείχνει, σε ένα θέμα, να επιμένει ότι πρέπει να μπει σε προτεραιότητα. Ποιο;

Εκείνο του εξτρέμ. Ο Κορμπεράν θέλει στο ρόστερ του έναν αριστεροπόδαρο ακραίο μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα μπορεί να «τρυπάει» τις αντίπαλες άμυνες και να τις ανακατεύει. Ο Ολυμπιακός δεν έχει αριστεροπόδαρο παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά, τούτη την ώρα και τον αναζητεί. Έχουν πέσει ήδη ονόματα στο τραπέζι, από το σκάουτινγκ της ομάδας, ενώ και ο ίδιος ο Κάρλος Κορμπεράν έχει υπόψη του λύσεις, τις οποίες πρότεινε.

Ο Ολυμπιακός, είναι η αλήθεια, χρειάζεται περισσότερη φαντασία μπροστά. Τεχνική, σπιρτάδα. Αλλά και ικανότητα, συνολικά. Χρειάζεται τουλάχιστον έναν μεσοεπιθετικό, ο οποίος να μπορεί να αλλάξει επίπεδο τη δημιουργία της ομάδας, κοντά στην περιοχή. Και σε εκείνον ποντάρει, τούτη την ώρα, ο Κορμπεράν, βάζοντας το θέμα σε προτεραιότητα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης