Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα «θέλω» του Κορμπεράν μετατοπίζουν το μεταγραφικό ενδιαφέρον

Τα «θέλω» του Κορμπεράν μετατοπίζουν το μεταγραφικό ενδιαφέρον
Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022 - 10:42

Είναι λογικό ένας προπονητής να έχει άλλα «θέλω», από εκείνον που αντικατέστησε. Και είναι σαφές πως ο Κάρλος Κορμπεράν θα προσπαθήσει να κάνει έναν «δικό του» Ολυμπιακό, για να επιχειρήσει να τον… ξεκολλήσει και να τον βάλει ξανά στις ράγες των νικών, των προκρίσεων. Και κατ’ επέκταση να συνεχίσει να κατακτά τίτλους και να διακρίνεται, στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Και ο τρόπος με τον οποίο ο Κάρλος Κορμπεράν θέλει να δουλέψει την ομάδα του και να τη φέρει κοντά στα δικά του «θέλω», σίγουρα επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τη μεταγραφική κινητικότητα του Ολυμπιακού.

Προτεραιότητες αλλάζουν. Ονόματα ανεβοκατεβαίνουν στη λίστα με τους υποψηφίους μεταγραφικούς στόχους. Στον Ολυμπιακό υπάρχει μεταγραφικός «αναβρασμός» και σύντομα αναμένουμε εξελίξεις. Ο Κάρλος Κορμπεράν έχει σχεδιάσει τη δική του ομάδα και στόχος του είναι, μαζί με τη Διοίκηση του Συλλόγου, να υλοποιήσει τις μεταγραφικές κινήσεις, που θα τη φέρουν κοντά σε αυτό το οποίο σκέφτεται και σχεδιάζει.

Η αλλαγή προπονητή και ο τρόπος με τον οποίο ο Κορμπεράν θέλει να δουλέψει, αλλά και οι αδυναμίες που εμφανίζονται στην πορεία, επηρεάζουν τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού. Είναι δεδομένο πως ονόματα τα οποία είχαν μπει στην άκρη θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο. Αλλά και παίκτες οι οποίοι ήταν ψηλά στη λίστα, είναι πιθανό πλέον, επί Κορμπεράν, να κατέβουν χαμηλότερα. Όλα θα φανούν στην πορεία, καθώς το μόνο το οποίο δεν αλλάζει είναι η πίεση χρόνου, την οποία ο Ολυμπιακός έχει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης