Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο στοιχεία που κάνουν τον Ντε Λα Φουέντε να ξεχωρίζει

Δύο στοιχεία που κάνουν τον Ντε Λα Φουέντε να ξεχωρίζει
Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 - 13:41

Ο Θρύλος συνεχίζει την προσπάθειά του να ενισχυθεί, σε επίπεδο ενδεκάδας και ρόστερ, συνολικά. Πέραν του αγώνα με τη Σλόβαν, ο οποίος πλησιάζει και φυσικά είναι υψίστης σημασίας, η ομάδα του Πειραιά τσεκάρει και τα μεταγραφικά της. Για να μπορέσει να βρει παίκτες που θα επιχειρήσουν, φορώντας την ερυθρόλευκη, να κάνουν τη διαφορά. Και σε αυτή την κατηγορία φαίνεται ότι μπορεί να έχει θέση ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε. Φυσικά όλα κρίνονται στο γήπεδο, όμως ο νεαρός εξτρέμ διαθέτει ορισμένοι στοιχεία, τα οποία μπορούν να τον αναδείξουν εδώ, στο λιμάνι.

1) Ταχύτητα. Ο νεαρός είναι «σφαιράτος» και μπορεί να αφήνει πίσω του τους αντιπάλους του, κερδίζοντας μέτρα και δυνατότητα άνεσης στις επιλογές του. Είναι άλλο να έχεις τον αντίπαλο κολλημένο επάνω σου και άλλο να έχεις τον αντίπαλο μισό ή ένα μέτρο πίσω και να μη σε προλαβαίνει. Ο Ντε Λα Φουέντε είναι ταχύς και καλός με την μπάλα στα πόδια, παράλληλα.

2) Τεχνική. Ο ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ είναι καλός στο «ένας με έναν». Και έχει τη δυνατότητα να ξεπερνάει και έτσι τους αντιπάλους του, κερδίζοντας πλεονέκτημα, για να μπορέσει να σκοράρει ή να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του.

Κρατάμε μικρό καλάθι, γιατί όλα αυτά, ο Ντε Λα Φουέντε θα πρέπει να τα βγάλει στο γήπεδο, εφόσον έρθει στον Ολυμπιακό. Κάτι που όπως φαίνεται, είναι σε εξέλιξη. Σημαντικό στοιχείο είναι και η προσαρμοστικότητα ενός παίκτη, σε μια ομάδα, ώστε να νιώσει καλά και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Ο Κόνραντ έχει άφθονο και για αυτό ο Ολυμπιακός ασχολείται…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης