Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ντε Λα Φουέντε και του το δείχνει

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ντε Λα Φουέντε και του το δείχνει
Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 10:33

Ο Θρύλος ξέρει καλά πως πρέπει να προχωρήσει στην απόκτηση ορισμένων νέων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα μπορέσουν να δώσουν πράγματα στην ομάδα. Θα τη βοηθήσουν να αναπτύξει την ποιότητά της και θα της επιτρέψουν να αποδώσει ξανά ωραίο ποδόσφαιρο στο γήπεδο, αλλά και να το συνδυάζει με κυριαρχία μέσα στο παιχνίδι και να παίρνει και τα αποτελέσματα τα οποία θέλει. Ένας τέτοιος παίκτης μπορεί να είναι ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, ο οποίος είναι αυτές τις ημέρες ψηλά στην επικαιρότητα του Θρύλου. Ο 21χρονος εξτρέμ της Μαρσέιγ, ανδρωμένος ποδοσφαιρικά στα Μασία της Μπαρτσελόνα, δείχνει να έχει όλο το… πακέτο, για να πάρει θέση στα άκρα του Ολυμπιακού και να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να τον κάνει δικό του και του το δείχνει. Έχει κάνει πρόταση, ενώ φέρεται μάλιστα να ανέβηκε κιόλας, σε σχέση με την πρώτη προσέγγιση. Η ομάδα του Πειραιά ήθελε να καταστήσει σαφές στον ποδοσφαιριστή ότι θέλει να τον φέρει εδώ και να του δώσει έναν σημαντικό ρόλο. Και το έκανε.

Από την πλευρά του, ο Ντε Λα Φουέντε εξετάζει τις επιλογές του. Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να ζήτησε λίγο χρόνο, προκειμένου να δώσει την απάντησή του, στους Πειραιώτες. Στο μεταξύ, στο λιμάνι συνεχίζουν να τσεκάρουν άλλες λύσεις παικτών, για τα άκρα, όπως ο Καμπράλ της Σπόρτινγκ, λόγου χάρη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πρόκριση, μεταγραφές, δουλειά

Πρόκριση, μεταγραφές, δουλειά

Με αυτή τη σειρά οφείλει ο Θρύλος να πορευτεί για το υπόλοιπο του φετινού καλοκαιριού. Το Νο1 είναι η νίκη-πρόκριση την Πέμπτη.