Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαρτσελόνα, Πόρτο, Φιορεντίνα, Μπέτις: Το υψηλό επίπεδο του Τέγιο

Μπαρτσελόνα, Πόρτο, Φιορεντίνα, Μπέτις: Το υψηλό επίπεδο του Τέγιο
Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 13:17

Υψηλός ο στόχος του Ολυμπιακού για τα άκρα. Ο Κριστιάν Τέγιο είναι ένα όνομα, το οποίο ακούγεται έντονα την Τρίτη, στα μεταγραφικά του Θρύλου και -φυσικά- μιλάμε για ένα όνομα, το οποίο μπορεί όχι απλώς να κάνει τη διαφορά, αλλά και κάτι παραπάνω. Ο Τέγιο είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει τρομερές παραστάσεις, έχοντας φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, της Πόρτο, της Φιορεντίνα, αλλά και της Μπέτις. Όλες οι ομάδες του ήταν όχι απλώς σε υψηλό επίπεδο… Αλλά ΚΟΡΥΦΑΙΟ. Και ένας τέτοιος παίκτης είναι πάντα χρήσιμος, σε μια ομάδα, η οποία θέλει να ανεβάσει το δικό της επίπεδο.

Στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ στο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Δεν είναι η πρώτη φορά, κατά την οποία ο Κριστιάν Τέγιο ακούγεται για τον Θρύλο και όλα δείχνουν ότι τώρα είναι η ώρα του να γίνει ΓΑΥΡΟΣ. Η εμπειρία του, η τρομερή ικανότητά του, αλλά και ο «αέρας» που δίνει στην ομάδα η έλευση ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή, είναι στοιχεία τα οποία μπορούν να δώσουν στον Ολυμπιακό τρομερή ώθηση, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι κοντά στο να ολοκληρώσει μία εξαιρετική μεταγραφή, ενός παικταρά του επιπέδου αυτού. Ο Τέγιο μπορεί να αλλάξει επίπεδο τον Θρύλο, στη μεσοεπιθετική γραμμή…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης