Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο Τέγιο «έστρωνε» τον δρόμο για το Κύπελλο στην Μπέτις! (video)

Όταν ο Τέγιο «έστρωνε» τον δρόμο για το Κύπελλο στην Μπέτις! (video)
Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 14:40

Ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι κοντά στο να κάνει δικό του τον Κριστιάν Τέγιο. Ο 30χρονος ακραίος, με την τρομερή καριέρα σε Μπαρτσελόνα, Πόρτο, Φιορεντίνα και Μπέτις φέρεται να είναι κοντά στο να βάλει τη φανέλα του Ολυμπιακού και να έρθει στο λιμάνι. Ένας παίκτης επιδραστικός, στο παιχνίδι της ομάδας, τόσο σε κανονική ροή, εν γένει, όσο και σε κρίσιμα σημεία. Το απέδειξε και στον τελικό του Κυπέλλου, στην Ισπανία, απέναντι στη Βαλένθια.

Ο Ισπανός παιχταράς, τον οποίο φέρεται να έχει προ των πυλών ο Ολυμπιακός, είχε καθοριστική εκτέλεση πέναλτι στον τελικό με τη Βαλένθια και άνοιξε τον δρόμο στην ομάδα του για την κούπα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Τέγιο έκανε το 4-3 για την ομάδα του στη σειρά και είχε ανοίξει έτσι τον δρόμο, να έρθει το τελικό 5-4, υπέρ της Μπέτις, με το πέναλτι του Μιράντα. Πέναλτι το οποίο την έχρισε Κυπελλούχο Ισπανίας.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης