Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΟΚ-Βόλος: Φιλικό… επίδειξη μόδας

ΠΑΟΚ-Βόλος: Φιλικό… επίδειξη μόδας
Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 14:13

Παράδοση έχει ο Βόλος στο να παίρνει δανεικούς παίκτες από τον ΠΑΟΚ. Το έχει κάνει σύστημα, εδώ και χρόνια, με τους αριθμούς των παικτών που ακολουθούσαν το δρομολόγιο Τούμπα-Πανθεσσαλικό να είναι σε ορισμένες περιπτώσεις… εξωπραγματικός.

Φέτος ο Βόλος έχει ακόμη μια ευκαιρία, όπως φαίνεται, να τσεκάρει από πρώτο χέρι τι… περισσεύει από τον ΠΑΟΚ, για να το κάνει δικό του. Στο προσεχές φιλικό, το οποίο θα δώσει ο «δικέφαλος» του βορρά με την ομάδα του προσωπικού φίλου του Ιβάν Σαββίδη, εκείνη θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά πιθανούς μεταγραφικούς στόχους, τους οποίους ενδεχομένως θα μπορέσει να κάνει δικούς της, με τη μορφή δανεισμού.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ένα φιλικό, σαν… επίδειξη μόδας. Ευκαιρία για την ομάδα του Μπέου να κάνει τις φετινές επιλογές της σε δανεικούς. Και να προχωρήσει, ενδεχομένως, στην απόκτησή τους. Δεν είναι και σίγουρο. Αλλά είναι μάλλον πολύ πιθανό…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης