Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επόμενος προορισμός: Πρόκριση! (photos)

Επόμενος προορισμός: Πρόκριση! (photos)
Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 13:43

Ο Θρύλος είναι έτοιμος για τη μεγάλη ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και η αποστολή αναχώρησε, από το μεσημέρι της Τετάρτης, για τη Σλοβακία. Εκεί όπου το βράδυ της Πέμπτης (21:30) θα παίξει τα… ρέστα του, για να πάρει την πρόκριση επί της Σλόβαν, στα πλέι οφ του Europa League και να συνεχίσει προς τους ομίλους της διοργάνωσης. Ο Θρύλος έκανε εν Ελλάδι την τελευταία του προπόνηση και μεταβαίνει στην Μπρατισλάβα, για να πάρει τις τελευταίες ανάσες, να κάνει τη συνέντευξη Τύπου του και να μπει, πλέον, σε διαδικασία αγώνα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δείτε το φωτορεπορτάζ, από την αναχώρηση του Θρύλου, για την Μπρατισλάβα. Εκεί όπου θα χτυπάει η καρδιά της «ερυθρόλευκης» οικογένειας, το βράδυ της Πέμπτης.

Διαβάστε επίσης

Πάει Μπρατισλάβα ο Μασούρας και βλέπουμε

Πάει Μπρατισλάβα ο Μασούρας και βλέπουμε

Ο Έλληνας άσος φαίνεται ότι αντιμετωπίζει ενοχλήσεις και θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι… Προπονήθηκε και είναι κανονικά στην αποστολή που ταξιδεύει Μπρατισλάβα, πάντως.