Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάει Μπρατισλάβα ο Μασούρας και βλέπουμε

Πάει Μπρατισλάβα ο Μασούρας και βλέπουμε
Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 13:24

Άλλη μια δυσκολία προέκυψε στον Ολυμπιακό, ενόψει της ρεβάνς στην Μπρατισλάβα και μένει να φανεί αν είναι μεγάλη ή ασήμαντη… Μετά την απουσία των Παπασταθόπουλου, Γκάρι Ροντρίγκες, Βρσάλικο, Αμπουμπακάρ Καμαρά και με τον Κώστα Μανωλά να είναι αμφίβολος για τη ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, σε αυτή τη λίστα έρχεται να προστεθεί και το όνομα του Γιώργου Μασούρα… Σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας άσος δείχνει αντιμετωπίζει κάποιο θέμα και μένει να φανεί αν αυτό θα δημιουργήσει μεγαλύτερο, ενόψει του ματς της Πέμπτης.

Ο Έλληνας άσος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις, στην προπόνηση της Τετάρτης και θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι. Προπονήθηκε και είναι κανονικά στην αποστολή, η οποία ταξιδεύει για Μπρατισλάβα, πάντως.

Αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα και για αυτό το θέμα, καθώς η αντίστροφη μέτρηση ολοκληρώνεται και μπαίνουμε πλέον για τα καλά, σε διαδικασία αγώνα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

** Η φωτογραφία από το αεροδρόμιο είναι σημερινή (10/8).

Διαβάστε επίσης