Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενοχλήσεις ο Νάσμπεργκ, πως θα κατέβει ο ΠΑΟΚ με τον Βόλο;

Ενοχλήσεις ο Νάσμπεργκ, πως θα κατέβει ο ΠΑΟΚ με τον Βόλο;
Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 15:21

Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στον ΠΑΟΚ. Ο Νάσμπεργκ αν και δεν έχει προλάβει καλά-καλά να κάνει προπόνηση με τη νέα του ομάδα, πρόλαβε να τραυματιστεί και… τσουπ, πάει για μαγνητική. Ο Λουτσέσκου είδε τον παίκτη του να παραπονιέται για ενοχλήσεις και έτσι η ανησυχία μεγαλώνει, καθώς μπροστά υπάρχει το σπουδαίο… φιλικό με τον Βόλο. Και μια πιθανή απουσία του Νάσμπεργκ μπορεί να κοστίσει στον τρόπο με τον οποίο η… αρμάδα του Λουτσέσκου θα… εμφανιστεί.

Δεν είναι να παίζεις με αυτά. Ο ΠΑΟΚ έχει… στόχους μπροστά του. Να δει από λίγο πιο κοντινή απόσταση την πλάτη του Ολυμπιακού, να προσπαθήσει να πάρει κάνα Κύπελλο… Στόχους. Όχι απλά πράγματα… Σοβαρά. Ουσιώδη. Και δεν γίνεται με το «καλημέρα» ο Νάσμπεργκ να είναι απών…

Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία μάλλον δεν θα έχει τον νεοαποκτηθέντα στόπερ στο «δίχως αύριο»… φιλικό με την ομάδα του Μπέου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης