Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η παρακάμερα του ταξιδιού στην Μπρατισλάβα (video)

Η παρακάμερα του ταξιδιού στην Μπρατισλάβα (video)
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 09:54

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης στην Μπρατισλάβα, όπου απόψε το βράδυ θα δώσει ακόμη ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ματς. Σημαντικό για την εξέλιξη την οποία θα έχει η ευρωπαϊκή του πορεία, φέτος. Απέναντι στη Σλόβαν, ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει τη νίκη-πρόκριση και μάλιστα στην έδρα της, στη Σλοβακία. Η ομάδα ταξίδεψε από χθες, Τετάρτη, για τον προορισμό της, με πτήση τσάρτερ, από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», προσηλωμένη στον στόχο της.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το κλίμα ήταν ευχάριστο, οι παίκτες χαμογελαστοί και ο Κάρλος Κορμπεράν στον… υπολογιστή του, ανέλυε μέχρι και στην αίθουσα αναμονής, μπροστά στην πύλη για το αεροπλάνο… Μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, ο Ισπανός τεχνικός δούλευε ακόμη και εκεί… Το βίντεο του Olympiacos TV κλείνει με όμορφα πλάνα από την πόλη της Μπρατισλάβας και με το «καλώς ήρθατε» στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή.

Διαβάστε επίσης

Ρίσκο με μέτρο

Ρίσκο με μέτρο

Η ισοπαλία στο ματς δεν είναι καταδικαστική για τον Ολυμπιακό. Η νίκη όμως του δίνει αυτό που θέλει.

Θρύλε, η πρόκριση είναι δική σου!

Θρύλε, η πρόκριση είναι δική σου!

Άλλο ένα ραντεβού με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός, στις 21:30, στη μεγάλη ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και με στόχο να πάει στα πλέι οφ του Europa League!