Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία λέξη: Προσωπικότητα!

Μία λέξη: Προσωπικότητα!
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 13:59

Πρόκληση. Αυτό έχει μπροστά του απόψε το βράδυ, με τη Σλόβαν (21:30), ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά, μπροστά στην πιο δύσκολη καμπή του φετινού καλοκαιριού, μπροστά σε ένα πολύ μεγάλο ματς, το οποίο θα κρίνει πολλά, για το ευρωπαϊκό μέλλον της… Europa League; Πλέι οφ της διοργάνωσης, με φόντο τους ομίλους, κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού; Ή Conference League, πλέι οφ αυτής της διοργάνωσης και πιθανότητα για ομίλους εκεί, απέναντι σε Ζρίνσκι ή Τομπόλ; Θα ξέρουμε τα πάντα απόψε το βράδυ. Αλλά μέχρι τότε, ο Ολυμπιακός έχει να δώσει μια μεγάλη «μάχη», για να κάνει αυτό που θέλει. Να συνεχίσει στο Europa League…

Και το ιδιαίτερο στοιχείο απόψε, πρέπει να είναι ένα… Σε μια λέξη συνοψίζεται… Προσωπικότητα! Αυτή είναι που θα ξεχωρίσει εκείνους που μπορούν, από εκείνους που… δεν. Και ο Ολυμπιακός απόψε έχει ανάγκη από όλους να… μπορούν! Όσοι παίξουν απόψε το βράδυ, πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ποιον Σύλλογο εκπροσωπούν και πόσο τυχεροί είναι που έχουν τη δυνατότητα να το πράττουν.

Και να βγάλουν προσωπικότητα!

Να βγάλουν χαρακτήρα…

Να βγάλουν «τρέλα» μέσα στο γήπεδο…

Να «σκυλιάζουν» για κάθε μπάλα. Για κάθε κατοχή…

Να δώσουν και την τελευταία ρανίδα των δυνάμεών τους, σε τρέξιμο, σε μονομαχίες… Σε κάθε φάση.

Να βγάλουν τόσο πάθος, όσο αρμόζει στη μεγαλύτερη και πιο ΕΝΔΟΞΗ ομάδα της Ελλάδας…

Να «ΜΑΤΩΣΟΥΝ» τη φανέλα…

Έτσι θα έρθει η πρόκριση. Με μια λέξη: Με προσωπικότητα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης