Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τούρκοι: Συμφωνία Θρύλου-Μαρσέιγ για Ντε Λα Φουέντε, αποσύρεται η Μπεσίκτας, επιβεβαιώνουν οι Γάλλοι!

Τούρκοι: Συμφωνία Θρύλου-Μαρσέιγ για Ντε Λα Φουέντε, αποσύρεται η Μπεσίκτας, επιβεβαιώνουν οι Γάλλοι!
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 15:20
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Κοντά σε μια δυνατή μεταγραφή, ικανή να τον βοηθήσει να αλλάξει επίπεδο, στα άκρα, φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο λόγος για τη μεταγραφή του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε! Όπως φαίνεται, ο δρόμος για να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα ανοίγει. Γιατί; Γιατί όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, η Μπεσίκτας φέρεται να αποσύρεται, από τη διεκδίκηση του νεαρού άσου! Όπως μεταδίδεται στην Τουρκία, η ομάδα της Πόλης κάνει πίσω, αφού ο Θρύλος τα έχει βρει με τη Μαρσέιγ και φέρνει τον παίκτη στην Ελλάδα, για να συζητήσει τη μεταγραφή του!

Πράγμα το οποίο σημαίνει, ή μπορεί να σημαίνει ότι άμεσα θα αναμένουμε εξελίξεις, στο συγκεκριμένο θέμα. Είχαμε αναφέρει από τις προηγούμενες ημέρες, ότι η υπόθεση του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε είναι ΜΠΡΟΣΤΑ στα μεταγραφικά, για τον Θρύλο και πως κυνηγάει να την τελειώσει άμεσα!

Όπως γίνεται σαφές από τα ΜΜΕ στην Τουρκία, η αποχώρηση της Μπεσίκτας, από τη διεκδίκηση του παίκτη, ανοίγει τον δρόμο για να έρθει ο 21χρονος στον Θρύλο! Κάτι που οι Πειραιώτες επιθυμούν διακαώς. Αναμένουμε να δούμε αν και πότε θα πατήσει Ελλάδα ο παίκτης, για να συζητήσει τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του εδώ, να περάσει ιατρικά και να ακολουθήσουν τα τυπικά… Αυτό λογικά μετά τη Σλόβαν, από Παρασκευή και βλέπουμε. Πράγμα που σημαίνει ότι το Σαββτοκύριακο μπορεί να είναι… καυτό.

Το πρωτογενές ρεπορτάζ από την Τουρκία επιβεβαιώνουν και από τη Γαλλία, με δημοσιογράφους κοντά στη Μαρσέιγ να μιλούν για επικείμενη μετακίνηση του Ντε Λα Φουέντε στον Θρύλο, με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς, όπως αναφέρουν. Για να δούμε... Η ουσία είναι πως το πράγμα... φουντώνει για τα καλά!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης