Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έστειλε μήνυμα ο Ντε Λα Φουέντε: «Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ!!»

Έστειλε μήνυμα ο Ντε Λα Φουέντε: «Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ!!»
Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 12:04

Ημέρα Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε η σημερινή! Ο Θρύλος έκανε επισήμως δικό του τον Αμερικανό άσο. Τον ανακοίνωσε και τον παρουσίασε στο κοινό. Και εκείνος, λίγο μετά, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, στην κάμερα του Olympiacos TV!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δεν έκρυψε τη χαρά του για τη μεταγραφή ο Αμερικανός, που θέλει τρόπαια! Εξήγησε που παίζει καλύτερα, τι είναι καλός στο να κάνει, στο γήπεδο, ενώ μίλησε και για το πως έμαθε το ποδόσφαιρο στην Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Πολύ ενθουσιασμένος. Και ανυπομονώ να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι. Έχω δει κάποια βίντεο της ομάδας. Είδα ότι οι φίλαθλοι ήταν πραγματικά καλοί. Είδα όσα θέλει ένας παίκτης να νιώσει και να δει.

Προτιμώ να παίζω στο αριστερό άκρο. Νομίζω ότι είμαι αρκετά γρήγορος παίκτης, με καλή τεχνική. Μου αρέσουν οι ντρίμπλες και να δημιουργώ ευκαιρίες.

Νομίζω ότι στην Μπαρτσελόνα έχω μάθει τα περισσότερα πράγματα που κάνω τώρα. Κατανόηση του παιχνιδιού, το να παίζω σε μικρούς χώρους.

Γεια σε όλους, είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Εύχομαι να κάνουμε πολύ καλά πράγματα φέτος, να κερδίσουμε τρόπαια και όλοι να είμαστε ευτυχισμένοι. Θα σας δω σύντομα», είπε ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, ο οποίος έκλεισε με… «Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ!».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης