Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Άλβαρο Γκονζάλες «στο τραπέζι» για τον Θρύλο (videos)

Ο Άλβαρο Γκονζάλες «στο τραπέζι» για τον Θρύλο (videos)
Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 12:39

Ένας ποδοσφαιριστής για το κέντρο της άμυνας, να ενισχύσει εκεί την ομάδα, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό. Ήδη έχει γίνει μια προεργασία, καθώς ο Ολυμπιακός αναζητά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και για αυτή τη θέση. Και στο τραπέζι φέρεται να έχει πέσει το όνομα του Άλβαρο Γκονζάλες. Του 32χρονου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ.

Ο Γκονζάλες δεν είναι μια εύκολη περίπτωση. Για περισσότερους του ενός λόγους… Πρώτον μιλάμε για ένα ακριβό συμβόλαιο, το οποίο ο Ισπανός αξιώνει να πάρει. Συμβόλαιο του εκατομμυρίου. Δεύτερον, τον ποδοσφαιριστή φέρονται να κοιτάζουν πολλές ομάδες. Είναι, θα έλεγε κανείς, περιζήτητος… Η Βαλένθια, η Μπεσίκτας, η Γαλατασαράι, αλλά και ομάδες από το Σαμπιονά, έχουν προσεγγίσει τον ατζέντη του, για να δουν αν μπορούν να τον αποκτήσουν… Όπως και η Αλ-Νασρ από τη Σαουδική Αραβία, στην οποία είναι προπονητής ο πρώην τεχνικός της Μαρσέιγ, ο Ρούντι Γκαρσία.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Γκονζάλες φέρεται να έλυσε το συμβόλαιό του (αν και αυτό είχε ισχύ μέχρι το 2024), λόγω της αδυναμίας του να συνυπάρξει με τον Σαμπάολι στον πάγκο. Υπό νορμάλ συνθήκες ο Ισπανός δεν θα ήταν διαθέσιμος ως ελεύθερος. Και όμως… Αυτό συνέβη λόγω των μεγάλων προστριβών του με τον τέως προπονητή της Μαρσέιγ.

Δείτε τον:

Διαβάστε επίσης