Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Σλοβακία ήταν καλά, στην Κύπρο… (photo)

Στη Σλοβακία ήταν καλά, στην Κύπρο… (photo)
Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 15:43

Η πρόκληση που έχει μπροστά ο Θρύλος, ακούει στο όνομα «Απόλλων Λεμεσού». Και είναι μια μεγάλη πρόκληση, καθώς ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κυπριακής ομάδας, για να συνεχίσει στη φάση των ομίλων του Europa League. Μέσα από τα πλέι οφ των προκριματικών της διοργάνωσης, η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν μπορεί και θέλει να είναι εκείνη, η οποία θα κάνει το βήμα παραπάνω και θα συνεχίσει να είναι στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Τα πράγματα, ωστόσο, θα είναι περίπλοκα. Όχι μόνο αγωνιστικά… Στη Σλοβακία ήταν καλά, στην Κύπρο… Ο Ολυμπιακός θα έχει ακόμη έναν αντίπαλο, στη Λευκωσία και στο ΓΣΠ: Τον καιρό. Η Κύπρος φημίζεται για την τρομερή ζέστη της, το καλοκαίρι, αλλά και για την εξίσου τρομερή υγρασία… Και φαίνεται πως, όπως και εδώ, στην Ελλάδα, έτσι και εκεί, στην Κύπρο, έρχεται μια… καυτή εβδομάδα. Διαβάζουμε για 37άρια στη χώρα μας, αλλά και για 36άρια στην Κύπρο. Και το ματς εκεί θα είναι στις 20:00. Δύσκολη ώρα, θα είναι ακόμη μέρα και όπως φαίνεται στην πρόγνωση, για την Πέμπτη 18/8 δίνει… 36άρι. Μιλάμε φυσικά για τη Λευκωσία. Εκεί δίνει τα ματς του ο Απόλλων. Στο γνωστό μας ΓΣΠ…

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον την ώρα του αγώνα να είναι χαμηλότερα…

Διαβάστε επίσης