Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Αγκιμπού επέστρεψε στα γκολ μετά από αρκετούς μήνες! (videos)

Ο Αγκιμπού επέστρεψε στα γκολ μετά από αρκετούς μήνες! (videos)
Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 16:22

Ο Αγκιμπού Καμαρά επανήλθε στη δράση για τον Ολυμπιακό και μάλιστα σε ένα πολύ ιδιαίτερο και δύσκολο ματς. Και κάτω από ιδιαίτερες και δύσκολες συνθήκες. Ο νεαρός Αφρικανός αναγκάστηκε να γίνει (όπως και ο Μασούρας) κάτι σαν… σέντερ φορ, όταν ο Τικίνιο αποχώρησε με ενοχλήσεις. Και σαν τέτοιος (σέντερ φορ) σκόραρε κιόλας! Καθαρά σεντερφορίσιο γκολ! Απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ο νεαρός Αφρικανός βρήκε δίχτυα, κάτι που είχε κάνει για τελευταία φορά τον Φεβρουάριο…

Ναι, είχε περάσει αρκετός καιρός, είναι η αλήθεια, από τότε που ο νεαρός Αγκιμπού Καμαρά βρήκε δίχτυα, τελευταία φορά, για τον Θρύλο. Ο Καμαρά ήταν σε αγωνιστική κάμψη, στο δεύτερο μισό της σεζόν 2021-22 και έτσι έχασε και την επαφή του με την ενδεκάδα, αλλά και τα αντίπαλα δίχτυα.

Κόντρα στη Σλόβαν επανήλθε στο σκοράρισμα. Και ευχή όλων είναι αυτό να αποτελέσει μια νέα, δυναμική αρχή, για τον νεαρό άσο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης