Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέσα και ο Βρουσάι (video)

Μέσα και ο Βρουσάι (video)
Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 - 01:08

Το ζήτησε ο Κάρλος Κορμπεράν και έγινε πράξη: Ο Μάριος Βρουσάι επέστρεψε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και τον υπολογίζει κανονικά και για τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός γύρισε, λοιπόν, στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και ξέρει κι εκείνος ότι έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να «κερδίσει» τον προπονητή του και να μείνει και τη νέα σεζόν και να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Έχει ταλέντο, έχει ποιότητα και οφείλει να αρπάξει αυτήν την ευκαιρία, ειδικά σε μία περίοδο που με τον προηγούμενο προπονητή είχε τεθεί εκτός πλάνων.

Προπονήθηκε με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού ο Βρουσάι και υπολογίζεται και για τους αγώνες με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα πλέι οφ του Europa League. Άλλωστε, θυμίζουμε ότι είναι στην ευρωπαϊκή λίστα του πρωταθλητή Ελλάδας. Και με δεδομένα τα πολλά προβλήματα, μπορεί να πάρει χρόνο και να δείξει πράγματα. Ευκαιρία είναι.

Προς στιγμήν, κρατάμε το σημαντικό στην υπόθεση: Ο Μάριος Βρουσάι είναι και πάλι εδώ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πρόβα για το φθινόπωρο

Πρόβα για το φθινόπωρο

Τα συνεχόμενα ματς δίνουν στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να μπει από τώρα σε κλίμα φθινοπώρου. Ο μόνος θα είναι, άλλωστε, που θα έχει τόσες υποχρεώσεις.