Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πρόβα για το φθινόπωρο

Πρόβα για το φθινόπωρο
Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 - 09:55

Από Τετάρτη σε Πέμπτη και από εκεί… ξανά σε Πέμπτη. Τα επίσημα ματς έχουν αρχίσει, σιγά-σιγά, να συσσωρεύονται για τον Ολυμπιακό. Και ήδη θα αρχίσει να… ρίχνει σε υποχρεώσεις, σε όλους τους αντιπάλους του, στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός κάνει από τώρα μια… πρόβα, για το τι θα αντιμετωπίσει το φθινόπωρο. Είτε στο Europa League (ελπίζουμε), είτε στο Conference League, ο Θρύλος θα παίζει Πέμπτη-Κυριακή, διαρκώς. Μέχρι να ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων της διοργάνωσης στην οποία θα συμμετέχει, ο Ολυμπιακός θα έχει διαρκώς υποχρεώσεις, αλλεπάλληλες. Τη μία πίσω από την άλλη.

Αλλά αρχίζει από τώρα να παίρνει την… κρυάδα. Ήδη τα παιχνίδια έχουν αρχίσει να γίνονται πολλά, όπως είπαμε. Και σχετικά κοντινά. Δεν προλαβαίνει να πάρει… ανάσα, μετά την Μπρατισλάβα, ο Ολυμπιακός. Και ετοιμάζεται άμεσα για να φύγει για Κύπρο. Για Λευκωσία… Αλλά με αυτό τον τρόπο, αρχίζει σιγά-σιγά να συνηθίζει και να είναι προετοιμασμένος, για το τι θα βρει μπροστά του. Τα συνεχόμενα ματς δίνουν στον Ολυμπιακό να μπει από τώρα σε κλίμα φθινοπώρου.

Ο μόνος θα είναι, άλλωστε, που θα δίνει τόσα ματς… Οι άλλοι θα παίζουν Κυριακή και μια βδομάδα… καναπέ. Εκτός αν έχει κάνα Κυπελλάκι και έχουν να δώσουν κάνα ματς παραπάνω…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης