Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σταθερός και με ουσία ο Άβιλα κόντρα στη Σλόβαν

Σταθερός και με ουσία ο Άβιλα κόντρα στη Σλόβαν
Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 - 10:07

Καλή μπάλα έπαιξε ο Γκονζάλο Άβιλα και στα δύο ματς απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο νεαρός Ισπανός ακραίος αμυντικός ήταν σοβαρός, σταθερός και με ουσία στο παιχνίδι του. Και στις δύο αναμετρήσεις απέναντι στην ομάδα του Βάις, ο Άβιλα είχε καλή απόδοση. Συμμετείχε πολύ στο παιχνίδι της ομάδας του, τόσο ανασταλτικά (προφανώς, αυτή είναι η προτεραιότητά του, ως αμυντικός), όσο και δημιουργικά.

Ο Κάρλος Κορμπεράν ξέρει τον Άβιλα από τη Χάντερσφιλντ και αυτό δίνει στον νεαρό ποδοσφαιριστή ένα πλεονέκτημα. Ξέρει τι θέλει ο προπονητής του και είναι εύκολο από εκείνον να το αφομοιώσει και να το βγάλει στο χορτάρι. Ο Κορμπεράν, από την πλευρά του, ξέρει ότι έχει έναν παίκτη, ο οποίος κατανοεί εύκολα τη φιλοσοφία του.

Ο Άβιλα δεν είναι εδώ για να είναι παίκτης πρώτης γραμμής. Είναι, στη θεωρία, εναλλακτική λύση για τον Βρσάλικο, ή και για αριστερά, για τον Όλεγκ, αν παραστεί ανάγκη. Αλλά κόντρα στη Σλόβαν έδειξε πως έχει ό,τι χρειάζεται, για να μπει στην πρώτη γραμμή, όποτε η ομάδα τον έχει ανάγκη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πρόβα για το φθινόπωρο

Πρόβα για το φθινόπωρο

Τα συνεχόμενα ματς δίνουν στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να μπει από τώρα σε κλίμα φθινοπώρου. Ο μόνος θα είναι, άλλωστε, που θα έχει τόσες υποχρεώσεις.