Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο ο Αβραάμ και ο Μουρίκης και τα λάθη που πρέπει να διορθωθούν (video)

Μόνο ο Αβραάμ και ο Μουρίκης και τα λάθη που πρέπει να διορθωθούν (video)
Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 - 19:35

Σε συνέχεια του προηγούμενου θέματος περί λεπτομερειών, συγκέντρωσης και (έλλειψης) καθαρού μυαλού στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, είναι ένα θέμα που πρέπει να δουν στον Ολυμπιακό. Ποιο; Ότι οι μοναδικοί που κατάλαβαν το λάθος στη φάση του 94’ με την Σλόβαν ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Χρήστος Μουρίκης.

Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού κόντεψε να φτάσει ως το κόρνερ και μαζί με τον γυμναστή φυσικής κατάστασης φώναζαν και έδειχναν στους παίκτες ότι κάποιος πρέπει να βγει έξω από την περιοχή για να κόψει την προσπάθεια του Άγκμπο. Θυμίζουμε, το κόρνερ είχε εκτελεστεί με πάσα και δεν υπήρχε κοντά ούτε... ψυχή («ερυθρόλευκη»)!

Το... κακό έγινε στη φάση, αλλά στο τέλος χαμογέλασε ο Ολυμπιακός. Και αυτά τα λάθη πρέπει να διορθωθούν στην ομάδα. Προχωράμε παρακάτω. Και το παρακάτω «λέει» Απόλλων Λεμεσού! Θρύλε, γερά!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης