Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Οι προπονήσεις έχουν χαρακτήρα δουλειάς και αποφόρτισης

Οι προπονήσεις έχουν χαρακτήρα δουλειάς και αποφόρτισης
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 11:19

Ο Κάρλος Κορμπεράν πρέπει να βρει έναν τρόπο να αλαφρύνει λιγάκι τα πόδια των ποδοσφαιριστών του. Ο Ισπανός προπονητής έχει εντοπίσει ότι τα πόδια των ποδοσφαιριστών του είναι πολύ βαριά, απόρροια της προετοιμασίας, την οποία έκαναν φέτος το καλοκαίρι. Και για να το λύσει αυτό, ο Κορμπεράν προσπαθεί να κουμαντάρει τις προπονήσεις του με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχουν διπλό χαρακτήρα. Δουλειάς, αλλά και… αποφόρτισης.

Ανάμεσα σε επίσημα ματς, ο Ολυμπιακός δυστυχώς δεν έχει τη δυνατότητα να δουλεύει εντατικά, σε ρυθμό προετοιμασίας. Ο Κορμπεράν θα ήθελε να έχει την ομάδα πριν τα επίσημα ματς. Αυτό δεν είναι εφικτό, για προφανείς λόγους. Και η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή η πίεση είναι αρκετά μεγάλη, με τα παιχνίδια να αρχίζουν να… μαζεύονται.

Από το ματς της Πέμπτης, ο Ολυμπιακός πάει την Κυριακή σε πρωτάθλημα και από εκεί πάλι την Πέμπτη σε Ευρώπη… Και πάει λέγοντας. Τα παιχνίδια αυξάνονται, η πίεση του ίδιο, ο Κορμπεράν προσπαθεί αυτή τη στιγμή να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές του όσο πιο φρέσκους γίνεται, για τις υποχρεώσεις με Απόλλωνα Λεμεσού και ΠΑΣ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Γκονζάλες στην πρώτη γραμμή

Ο Γκονζάλες στην πρώτη γραμμή

Ο έμπειρος στόπερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ δείχνει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων, για στόπερ, στον Ολυμπιακό.