Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναμένουμε την τελική λίστα για την Ευρώπη

Αναμένουμε την τελική λίστα για την Ευρώπη
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 11:59

Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να κάνει δύο αλλαγές στη λίστα της Ευρώπης, την οποία έχει δηλώσει για τα πλέι οφ του Europa League. Αλλαγές τις οποίες μπορεί να κάνει ελάχιστα πριν από το πρώτο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού, την προσεχή Πέμπτη. Και έχει το ενδιαφέρον του αυτό, αφού υπάρχουν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είτε είναι, είτε δεν είναι στη λίστα, θα έχουμε πραγματάκια να συζητήσουμε. Το πρώτο φυσικά, αφορά στην πιθανή παρουσία σε αυτή, του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε.

Ο Αμερικανός εξτρέμ είναι για να μπαίνει άμεσα σε δράση. Και ακόμη και αν δεν μπει άμεσα στην ενδεκάδα, δηλαδή, για την Πέμπτη, δεν αποκλείεται να τον δούμε είτε και ως αλλαγή, είτε να πάει το ντεμπούτο του, για τη ρεβάνς. Όλα αυτά, βεβαίως, θα εξαρτηθούν από το αν ο ποδοσφαιριστής θα πάρει θέση στη λίστα της Ευρώπης.

Και αυτό θα κρίνει και το ποιος θα μείνει εκτός. Αλλά μένει να φανεί και αν αυτή θα είναι και η μόνη αλλαγή, σε περίπτωση κατά την οποία αυτή γίνει. Ο Κορμπεράν έχει πλήρη εικόνα του ρόστερ του και καθημερινά και θα κρίνει. Αναμένουμε λοιπόν…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης